Перша ліга. «Арсенал» – «Динамо-2» – 0:2

Перша ліга. «Арсенал» – «Динамо-2» – 0:2

Після дев’яти турів показники «Динамо-2» в турнірній таблиці рябіли цифрами, які діляться на три. Маючи рівну кількість перемог, поразок та нічийних результатів, із різницею забитих і пропущених м’ячів 9:9 кияни посідали 11-ту позицію в лізі. Білоцерківський «Арсенал» випереджав «Динамо-2» на три очки, але після очної зустрічі команди зрівнялися за набраними очками.

Упродовж усієї зустрічі команда Геннадія Литовченка домінувала на полі. У дебюті міг відзначитися Оберемко, але його удар парирував воротар Литвин. На початку другої половини зустрічі класно пробивав Шевчук – цього разу на боці «канонірів» була перекладина. До честі Сергія, він рук не опустив, продовжував шукати щастя біля чужих воріт, і в останній чверті зустрічі спромігся двічі відзначитися, тим самим приніс своїй команді перемогу.

На 70-й хвилині Шевчук пробив із 25-ти метрів. М’яч на своєму шляху зачепив суперника і змінивши траєкторію польоту влетів до воріт. А за три хвилини до закінчення основного часу нападник скористався з помилки воротаря у грі «на виході» і переправив м’яча до порожніх воріт.

Перша ліга. 11 тур

«Арсенал» – «Динамо-2» – 0:2 (0:0).

«Динамо-2»:
Загладько, Люлька, Новак, Парцванія, Кушніров, Боришкевич, Оберемко, Морозенко (Макаренко, 65), Суарес, Коваль (Рижук. 86), Шевчук (Мединський, 90+3).

Голи: Шевчук (70, 87).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер