Перша ліга. «Чорноморець» – «Динамо-2» – 3:1

Перша ліга. «Чорноморець» – «Динамо-2» – 3:1

Слідом за матчем проти ПФК «Олександрії» на другу команду «Динамо» чекав поєдинок проти ще однієї команди, яка входить до групи лідерів, – одеського «Чорноморця». Підопічні Андрія Гусіна намагалися грати на рівних з нещодавнім учасником Прем’єр-ліги, але в результаті програли.

У дебюті кожного з таймів «біло-сині» пропустили по одному м’ячу. До першого гола призвів простріл із лівого флангу, і незважаючи на зусилля воротаря, який намагався відвести загрозу, м’яч у результаті потрапив до Цигирлаша, який із лінії воротарського майданчика спрямував м’яча до сітки. Після перерви фатальною стала подача з кутового, і Соколенко, вигравши боротьбу в Рижука, подвоїв рахунок.

Під завершення години гри на заміну вийшов Гриппа, і за хвилину скоротив відставання, вдало зігравши на добиванні. Але дуже швидко господарі відновили свою перевагу в два м’ячі – потужно та точно пробив Тащі. Незважаючи на всі зусилля підопічних Андрія Гусіна, до фінального свистка рахунок не змінився.

Перша ліга. 25-й тур

«Чорноморець» – «Динамо-2» – 3:1 (1:0).

«Динамо-2»:
Кичак, Сухомлинов (Гриппа, 59), Парцванія, Бутенін (Мединський, 80), Козлов, Рижук, Морозенко, Макаренко, Суарес (Щедрий, 80), Прокипчук (Єрмаченко, 57), Малин (В.Коваль, 46).

Голи: Цигирлаш (9), Соколенко (48), Тащі (65) – Гриппа (60).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер