Перша ліга. «Динамо-2» – ФК «Полтава» – 1:3. Звіт про матч

Перша ліга. «Динамо-2» – ФК «Полтава» – 1:3. Звіт про матч

Молоді динамівці виступають у нинішньому сезоні нестабільно. Після чотирьох стартових поразок були три успішних матчі, в яких було досягнуто двох виїзних перемог. Здавалося, справи у підопічних Андрія Гусіна налагоджуються, тим більш несподіваною стала домашня поразка від новачка ліги «Полтави».

Тактична схема гри динамівських резервістів була близька до першої команди. Гусін віддав перевагу тактичній схемі 1-4-2-3-1, в якій у захисті (зліва направо) розташувалися Кушніров, Лухтанов, Козлов та Рижук, пару центральних півзахисників склали Ель Каддурі та Хобленко. Атакуюче тріо хавів в особі Темілє, Суареса та Гемеги активно допомагали форварду Коркішку.

Звітна зустріч показала, що молоді динамівці нині перебувають у гарній формі й не просто так залишили низи турнірної таблиці. У першому таймі кияни контролювали перебіг гри, часто били по воротах та кілька разів були близькими до взяття воріт досвідченого Всеволода Романенка. Зовсім трохи для цього не вистачило Віталію Гемезі, Дмитру Коркішку та Олексію Хобленку. Набагато більш успішними у своїх нечисленних атакуючих потугах виявилися полтавці. На 21-й хвилині, отримавши м'яча з глибини на лінії штрафного майданчика, Руслан Івашко опинився віч-на-віч із Артуром Рудькои та чітко розвів по кутах м'яча й воротаря. Поки динамівці оговтувалися від шоку та з новими силами почали організовувати атаки, в їхні ворота було забито другий м'яч. Все той же Івашко головою замкнув навіс Анатолія Кіцути зі штрафного з правого флангу.

До честі динамівців, після такої невдачі рук вони не опустили. Досвідчені полтавці, у складі яких вступали екс-динамівці Руслан Бідненко та Анатолій Кіцута, а тренує команду динамівець початку 90-х Анатолій Безсмертний, спромоглися перевести гру до центру поля, збити темп. Пожвавлення у глядачів викликала кінцівка зустрічі. Настирливий Дмитро Коркішко (на фото), герой останньої зустрічі киян із «Титаном» (у ній він віддав три гольові передачі та забив м'яч), на 84-й хвилині першим ударом не зміг переграти Романенка, але вчасно встигнув до м'яча, який відскочив від воротаря, і скоротив рахунок. Але захоплюючу кінцівку зустрічі, а до фінального свистка разом із компенсованим часом залишалося десять хвилин, все перекреслило порушення правил у штрафному майданчику проти Артура Сірика, який сам же реалізував пенальті. У підсумку 1:3, нелогічне поразка «Динамо-2».

01.09.2012. Перша ліга. 8 тур

м. Київ, стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

«Динамо-2» – ФК «Полтава» – 1:3 (0:2)

«Динамо-2»: Рудько, Кушніров – кап, Козлов, Рижук, Лухтанов, Ель Каддурі, Хобленко (Фаворов, 46), Дієго Суарес, Гемега (Єрмаченко, 77), Темілє (Мединський, 77), Коркішко.

ФК «Полтава»: Романенко, Даценко, Кучеренко, Одинцов, Цапій, Бессалов – кап, Бідненко (Козоріз, 77), Сагайдак, Кіцута (Степанишин, 65), Скепський (Сірик, 77), Івашко (Зеленевич, 72).

Голи: Коркішко (84) – Івашко (21, 25), Сірик (86, з пен).

Попереджений: Коркішко (35).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер