Перша ліга. «Динамо-2» – «Нафтовик-Укрнафта» – 1:0

Перша ліга. «Динамо-2» – «Нафтовик-Укрнафта» – 1:0

У черговому турі першої ліги зустрічалися сусіди по турнірній таблиці. Обидві команди були достатньо зібраними та сконцентрованими. Цікаво виглядала захисна лінія нашої команди – за відсутності Кушнірова місце на лівому фланзі зайняв «універсал» Макаренко, пару центральних захисників склали Новак та Допілка, а справа в обороні діяв номінальний центральний бек Рижук.

Динамівці намагалися нав’язати супернику свою гру, непогані моменти були в Коваля та Мединського, ще одного разу хорошою довгою передачею Макаренко запустив по лівому флангу Коваля, але навіс Володимира нейтралізували захисники. Незабаром змусив похвилюватися суперників Морозенко, який зі штрафного на правому фланзі пробив повз ворота. Не дали результату і три поспіль кутових удари – м’яч незмінно виносили воротар чи захисники. Словом, у ці хвилини перевага «Динамо-2» була очевидною й беззаперечною. Справно заробляв небезпечні штрафні Коваль, але ані Макаренко, ані Морозенко, ані самому постраждалому довести справу до забитого м’яча не вдавалося. Що стосується гостей, в їхньому виконанні запам’ятався лише штрафний по центру воріт, утім, Саванчук був дуже неточним.

Після перерви ситуація не змінилася: динамівці не припиняли атакувати, але Морозенко не вистачало влучності ані після стандартних положень, ані після дальніх ударів, а Мединському на вістрі атаки не вдавалося замикати навіси та простріли партнерів. Одного разу Макаренко блискуче пройшов із м’ячем по центру, віддав передачу наліво Ковалю, той прострілив на Суареса, який опинився у штрафному майданчику. Але за ситуації, коли легше було забити, ніж не поцілити у ворота, Дієго з двох метрів влучив у воротаря.

Коли здавалося, що цього дня успіх явно відвернувся від динамівців, у компенсований час черговий блискучий прохід Макаренка завершився призначенням штрафного удару. Морозенко пробив на п’ять балів, спрямувавши м’яча до дальнього кута та принісши перемогу своїй команді!

Перша ліга. 19 тур

«Динамо-2» – «Нафтовик-Укрнафта» – 1:0 (0:0)

«Динамо-2»:
Кичак, Допілка, Бутенін, Новак, Морозенко, Макаренко, Дієго Суарес, В.Коваль, Гемега (Прокипчук, 80), Рижук (Сухомлинов, 71), Мединський (Хобленко, 82).

«Нафтовик-Укрнафта»: Втюрін, Карпенко, Розгон (Деревльов, 70), Євстафієв, Башлай, Бояринцев, Козоріз (Маринчук, 65), Саванчук, Карноза (Грицук, 46), Вітер (Романов, 75).

Гол: Морозенко (90+3)

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер