Перша ліга. «Динамо-2» – «Чорноморець» – 2:0

Перша ліга. «Динамо-2» – «Чорноморець» – 2:0

У День знань друга динамівська команда провела черговий матч у першій лізі. Ще минулого сезону одеський «Чорноморець» бився серед найкращих команд України у вищій лізі, а зараз вимушений задовольнятися змаганнями рангом нижче. У стартовому складі нашої команди привернуло увагу прізвище Оберемко. Це той самий Андрій, який свого часу виступав за «Динамо», потім два з половиною роки грав в оренді в «Іллічівці», потім перейшов до «Кривбасу». Зараз Андрій знову повернувся до Києва, де залишиться як мінімум до зими.

Незважаючи на силу суперника, динамівці почали гру впевнено. Вже на 7-й хвилині Суарес на дальній стійці замкнув головою подачу з правого флангу – 1:0. Цей гол не побачили Григорій та Ігор Суркіси, а також Юрій Калитвинцев, які прийшли постежити за поєдинком. А ось Тимощук і Воронін встигли саме вчасно й активно обговорювали події на полі. На ньому кипіли пристрасті: динамівці володіли ініціативою, довго розігрували м’яча, вичікуючи можливість несподівано підстерегти суперника. Така нагода булла в Кушнірова. Дмитро потужно пробив зі штрафного, але воротар зміг відбити м’яча. За кілька хвилин до перерви Суарес обіграв захисника і ліворуч низом спрямував м’яча в дальній кут. Просто чудово!

У перерві до компанії збірників приєднався Андрій Шевченко, звернувши на себе увагу глядачів. За такої підтримки динамівці просто не могли погано зіграти. Хороший удар вдався Сухоцькому, регулярно бив здалеку Кушніров. Кожного разу хлопцям бракувало влучності. Найреальніший шанс втратив Шевчук – опинившись віч-на-віч із воротарем, Сергій не зміг його переграти, покативши м’яча прямо до рук.

Незважаючи на перевагу в рахунку, господарі тільки і встигали розігрувати швидкі атаки. Втім, довелося похвилюватися і їм. Діденко потужним ударом зі штрафного поцілив у «стінку» (не пощастило Шевчуку), в іншому епізоді Загладько ледь дістав м’яча кінчиками пальців. У час, що залишився, ані Суаресу, ані Ковалю, ані Рибалці збільшити рахунок не вдалося. А ось «Чорноморець» міг запросто його скоротити, але з підступним ударом Трусевича впорався Загладько.

Геннадій ЛИТОВЧЕНКО, старший тренер «Динамо-2»:

- Команду мало рано чи пізно «прорвати». Просто трохи не щастило в завершальній стадії, як, наприклад, в останньому матчі в Олександрії. Там до гола грали блискуче, але потім «попливли». Не могли налаштуватися і виконати те, про що домовлялися. Сьогодні налаштовували хлопців як на звичайну гру, оскільки в «Чорноморці» залишилося мало футболістів, які в попередньому сезоні грали у Прем’єр-лізі. У них також молода команда. Нам потрібно було лише грати у свою гру і досягти результату. Хлопці створили багато моментів, два реалізували, могли ще кілька забити. Втім, якщо є моменти, прийдуть і голи, і перемоги.

Ігор НАКОНЕЧНИЙ, головний тренер «Чорноморця»:

- Команда суперника заслужено перемогла. Я не знаю, що сталося з моїми хлопцями в першому таймі, коли вся команда без виключення провалила гру. Пояснити це не можу, можливо, вирішили когось в Києві здивувати. Гри не було взагалі, звідси й помилки у двох контратаках, які завершилися голами. У другому таймі дещо виходило, але перелаштуватися ми так і не змогли. У «Динамо-2» грають зовсім молоді хлопці, прикро їм програвати. Повторюся, ми повністю провалили гру.

Перша ліга. 8 тур

«Динамо-2» – «Чорноморець» – 2:0 (2:0).

«Динамо-2»:
Загладько, Допілка, Кушніров, Суарес (Макаренко, 79), Рибалка (Морозенко, 88), Боришкевич, Сухоцький, Щедрий (Гриппа, 76), Шевчук (Коваль. 67), Оберемко, Новак.

Голи: Суарес (7, 42).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер