Перша ліга. «Динамо-2» - «Десна» - 0:1

У понеділок «Динамо-2» провело перенесений матч 25-го туру першої ліги проти чернігівської «Десни». По-справжньому зимова погода, що панує в середині березня, не налякала вболівальників, яких цього дня зібралося чимало. Близько десятка фанатів «Десни» розігрівали атмосферу на трибунах так активно, що втихомирити їх були покликані сили правопорядку.

На 17-й хвилині зустрічі Шевчук майстерно обвів захисників «Десни» на лівому фланзі й точно прострілив у центр, але воротар забрав м’яча. Далі Теміле потужно пробив із дальньої дистанції – повз ворота. Активно переміщався по полю Сахневич, віддаючи точні передачі партнерам. Але захист «Десни» стояв «стіною», не підпускаючи динамівців до штрафного майданчика.

Після серії невдалих для «Динамо-2» моментів футболісти «Десни» відчули впевненість і провели швидку контратаку. На 30-й хвилині Кандауров отримав пас із протилежного флангу, увійшов до штрафного майданчика та чітко пробив із гострого кута у рамку воріт. Рудько на удар не зреагував, рахунок у матчі відкрито.

Надалі підопічні Калитвинцева та Литовченка неодноразово мали можливість зрівняти рахунок, але підводила реалізація. Після добре розіграного штрафного Родіна пробив прямо в голкіпера. До останніх хвилин кияни боролися, йшли вперед, заробляли штрафні та кутові, але свисток арбітра, що сповістив про закінчення матчу, зафіксував невтішні 0:1.

Геннадій Литовченко, старший тренер «Динамо-2»:

- Ми не змогли реалізувати кілька перспективних моментів. Особливо небезпечних ситуацій у суперника не було, «Десна» всю гру відсиджувалася в обороні, «закрилася» біля своїх воріт, діючи на контратаках. Нам було важко «зламати» їхні ворота. Гості забили після розиграшу «стандарту». Складно казати про якусь домашню заготовку, якщо м’яч пройшов під нашим воротарем. Надалі суперник грав на втримання рахунку, і свого досяг. Ми залишилися незадоволеними ані результатом, ані грою.

Перша ліга. Перенесений матч 25-го туру

«Динамо-2» - «Десна» - 0:1 (0:1).

«Динамо-2»:
Рудько, Родіна, Новак, Бутенін, Люлька (Парцванія, 57), Кушніров, Сахневич, Рибалка, Морозенко (Малин, 57), Шевчук, Теміле.

Гол:
Кандауров (30).

Яна Котик, Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер