Перша ліга. «Динамо-2» - «Десна» - 2:2

Перша ліга. «Динамо-2» - «Десна» - 2:2

«Динамо-2» третій матч поспіль грає внічию. Цього разу нашій команді не вдалося переграти чернігівську «Десну». Підтримати гостей приїхала солідна група підтримки, причому вона виглядала переконливо не стільки за кількістю, як за гучністю створюваних шумових ефектів.

На 18-й хвилині чернігівець ударив Коркішка по ногах у штрафному майданчику, за що арбітр призначив пенальті. Виконати його взявся сам Дмитро, але воротар впорався з ударом. Проте суддя помітив, що хтось із гостей завчасно вбіг до штрафного майданчика і вирішив, що пенальті потрібно перебити. З другої спроби Коркішко успішно розвів м'яча і воротаря по різних кутах – 1:0. Замість того, щоб спробувати закріпити перевагу, динамівці розслабилися, дозволивши супернику завдати кілька небезпечних ударів. Зусилля гостей були винагороджені на 34-й хвилині, коли після помилки захисту Зарицький відправив м'яча точно в кут воріт Бойко.

Не встигли господарі схаменутися, як їм знову довелося виймати м'яча з сітки. Після подачі з кутового захисники не вгледіли за Кобецом, і той ударом коліном вивів свою команду вперед. На куражі гості ледь не забили ще. Чудову можливість втратив Пічкур, пробивши з кута штрафного майданчика. Бойко вже нічого не міг зробити, але м'яч прокотився в сантиметрах від стійки.

Перерва пішла на користь динамівцям. У другому таймі гра пожвавішала, небезпечні моменти стали частіше виникати біля воріт «Десни». Дмитро Єременко пройшов до воріт, але вдарив трохи вище за хрестовину. Наступна атака динамівців призвела до взяття воріт. На 55-й хвилині Коркішко добре подав зі штрафного, захисник намагався вибити м'яча з воріт, але безуспішно – в сітку його добив Новак. Рахунок зрівнявся і команди стали грати без центру поля, гострі моменти щохвилини виникали біля обох воріт. Після розиграшу кутового трохи вище пробив Малин. Незабаром Михайло обіграв кількох захисників, але замість удару випустив м'яча за лицьову лінію. А ближче до закінчення матчу пристрасті настільки розпалилися, що арбітру довелося діставати червону картку. Коркішко небезпечно збив суперника, воротарю «Десни» Федоренку здалося, що він це зробив навмисно, вирішивши заступитися за партнера. Виникла бійка, після якої по червоній картці отримали обидва її винуватці.

Геннадій ЛИТОВЧЕНКО, тренер «Динамо-2»:

- Важко коментувати, коли команда постійно грає внічию. До першого забитого м'яча хлопці грали у футбол, а потім чи то рахунок намагалися втримати, чи то боялися йти в атаку. А пропустивши, знову стали нормально грати. Було видно, що хлопці хотіли перемогти і перервати нічийну серію, створили кілька хороших моментів. Кінцівка вийшла нервовою, оскільки суддя вже не контролював гру і всі зіткнення судив в один бік.

Дмитро КОРКІШКО, нападник «Динамо-2»:

- Ми грали з непоганою командою, яка знаходиться на п'ятому місці в турнірній таблиці. Чекали, що матч вийде хорошим, бойовим. Не знаю, що з нами відбувається – ми завжди забиваємо першими, а потім пропускаємо і знову відіграємося. В тренувальному процесі все нормально, забиваємо... Відповідно, чогось не вистачає. Сьогодні створили багато моментів, але не пощастило. Що стосується бійки наприкінці матчу, в нас у кожній грі трапляється щось подібне: то пенальті в наші ворота призначають, то гравців вилучають... Цього разу я не помітив суперника, і вдарив у нього, не свідомо, звичайно. Потім підійшов, вибачився. Але воротарю, очевидно, здалося, що я врізався в нього спеціально.

Євген НОВАК, захисник «Динамо-2»:

- Після забитого м'яча ми не концентрувалися на обороні – позначилася недосвідченість молодих хлопців. Дві помилки в захисті під час «стандартів» призвели до двох пропущених м'ячів. У другому таймі зібралися, і «Десни» вже не було видно на полі. В перерві тренер сказав «зім’яти» суперника. Радий, що вдалося і мені відзначитися. Незважаючи на те, що граю в захисті, багато забивав зі стандартів ще за «Динамо-3». Мало ж мене колись прорвати (посміхається). На тренуваннях ми приділяємо багато уваги стандартним положенням. Гадаю, з наступного матчу почнемо перемагати. Першу частину сезону теж починали з поразок і нічиїх.

Перша ліга. 25 тур

«Динамо-2» - «Десна» - 2:2 (1:2).


«Динамо-2»: Бойко, Родіна, Парцванія, Бутенін, Новак, Люлька, Коркішко, Морозенко (Рибалка, 46), Чепілов (Малин, 46), Воронков (Шевчук, 46; Калитвинцев, 71), Д. Єременко (Герасим’юк, 56).

«Десна»: Федоренко, Щедраков, Кобець, Зейналов, Шарпар (Євстаф’єв, 73), Киликевич (Грибінюк, 26), Рустамов, Пічкур, Боровков, Старенький, Зарицький (Чуланов, 89).

Голи: Коркішко (18, з пенальті), Новак (55) – Зарицький (34), Кобець (38).

Вилучені: Коркішко (90) – Федоренко (90).

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер