Перша ліга. «Динамо-2» - «Дністер» - 2:1

Перша ліга. «Динамо-2» - «Дністер» - 2:1
Вітання Чепілову

Драматичним вийшов поєдинок між «Динамо-2» і овідіопольським «Дністром». Господарі пропустили першими, але змогли переломити хід подій і в результаті святкували успіх, причому переможного м’яча було забито на останніх секундах зустрічі.

Перші хвилини вийшли спокійними. Гра проходила в центрі поля, по-справжньому небезпечні моменти біля воріт обох команд виникали достатньо рідко. Можна відзначити неточний удар Ліщука і підступний простріл Каблаша в гостей, і штрафний у виконанні Коркішка в господарів, після якого м’яч пролетів повз дальню стійку. Лише ближче до перерви овідіопольці заробили небезпечний штрафний у півколі штрафного майданчика. Полтавець спрямовував м’яча у ворота, але Кичак парирував його.

Другий тайм виявився багатшим на події. Вже на 59-й хвилині динамівські захисники дозволили вийти віч-на-віч із воротарем Штурку, який відправив м’яча до сітки, – 0:1. Трохи більше 10-ти хвилин знадобилося нашій команді, щоб зібратися з силами і проявити характер. На 72-й хвилині проти Шевчука, який вийшов на заміну, жорстко зіграв захисник «Дністра», й арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Сам постраждалий упевнено реалізував пенальті – 1:1. Незабаром Батальський міг вивести свою команду вперед, але надійно зіграв Кичак. Були можливості відзначитися і в динамівців – після розиграшу штрафного Новак пробив несильно, а Шевчук і Чепілов відправляли м’яча вище воріт. Коли четвертий арбітр показав табличку з двома компенсованими хвилинами, здавалося, що гра наближатися до закономірного фіналу. В цю мить Чепілов вийшов віч-на-віч із Пацюком. Голкіпер кинувся в ноги Атанасу, але м’яч відскочив таким чином, що наш нападник зміг його дістати і спрямувати до вже порожніх воріт. 2:1 і третя поспіль перемога «Динамо-2»!

Сергій Шевчук

Сергій ШЕВЧУК, нападаючий «Динамо-2»:

- Настрій хороший. Я вдало вийшов на заміну, адже вдалося переломити хід гри. Гадаю, тренер просто вгадав із заміною, плюс трохи пощастило – заробив пенальті. В тому епізоді я обіграв суперника, прокинувши м’яча поміж його ніг, потім спіткнувся об нього і впав. Якщо чесно, не чекали, що вдасться вирвати перемогу на останній хвилині. Сьогодні нам довелося грати з набагато досвідченішим суперником, в чиєму складі були 30-річні футболісти, і навіть старші. Тому, звичайно, було важко. Але за рахунок більшого бажання і швидкості ми змогли їх обіграти. Плюс, фізично виявилися сильнішими.

Артем БУТЕНІН, захисник «Динамо-2»:

- Перший тайм був дуже важким. Ми добре налаштувалися на поєдинок, але давала про себе знати втома після важкої гри з «Кримтеплицею», яку ми також виграли. Сподіваюся, ця серія продовжиться. Сьогодні команда вірила в перемогу до кінця. В першому колі в нас було багато нічиїх і поразок, зараз же все складається таким чином, що ми забиваємо і перемагаємо на останніх хвилинах. У перерві тренер сказав, що потрібно підсилити гру в атаці. А що стосується досвідченішого суперника, то нам не звикати протистояти таким командам. У першій лізі ми з усіма граємо однаково.

Цікаво було дізнатися думку наставника «Дністра» Андрія ПАРХОМЕНКА:

- Пропускати на останніх секундах дуже прикро. Тим паче, з нашого боку гра була змістовною. Було дуже багато моментів і хороших атак. Я попереджав хлопців, що «Динамо-2» часто забиває в компенсований час, тому попросив їх бути пильними до кінця. За рахунку 1:0 на нашу користь гра давалася, я відчував, що ми маємо виграти цей матч. Але, напевно, футбол тим і цікавий, що в ньому трапляється подібне. Ще потрібно розібратися в моменті з пенальті, чи був він насправді, оскільки наш футболіст говорить, що він зіграв у м’яч. Після того, як «Динамо-2» зрівняло рахунок, наша команда рук не опустила, хлопці продовжували атакувати. Але провалилися на 91-й хвилині, після того, як ми же подали кутовий. Звичайно, я дуже засмучений. Цей провал я пов’язую тільки з втратою концентрації. Побігли вперед, хотіли забити другий м’яч, і на цьому попалися. Нічия була б не гіршим варіантом, тоді «Динамо-2» не відірвалося б від нас у турнірній таблиці. А зараз у них на три очки більше і гра в запасі. Як би там не було, мені хочеться піднятися з «Дністром» в турнірній таблиці якомога вище.

Перша ліга. 32 тур

«Динамо-2» – «Дністер» – 2:1 (0:0).

«Динамо-2»:
Кичак, Родіна, Новак, Бутенін (Герасим’юк, 59), Люлька, Кушніров, Коркішко (Шевчук, 63), Петров, Гармаш, Рибалка, Чепілов.

«Дністер»: Пацюк, Б.Смішко, Хромих, І.Буряк, Ліщук, Полтавець (Качур, 58), Каблаш (Батальський, 58), Д.Пархоменко, Залевський, Продан (Піцик, 80), Старовик (Штурко, 51).

Голи: Шевчук (72, пен.), Чепілов (90+2) – Штурко (59).

Попередження: Люлька (35) – Старовик (23), Полтавець (32).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер