Перша ліга. «Динамо-2» – «Енергетик» – 2:0

Перша ліга. «Динамо-2» – «Енергетик» – 2:0

На відміну від вищої ліги, де сезон 2007/2008 став уже історією, у першій лізі всі баталії в самому розпалі. У рамках 32 туру «Динамо-2» приймало на своєму полі бурштинський «Енергетик».

Перший тайм поєдинку нічим особливим не запам’ятався. «Заводити» партнерів на полі було доручено Олександру Алієву, який кілька разів потривожив голкіпера гостей підступним навісом із лівого флангу і ударом зі штрафного. Щоправда, і «енергетики» не відсиджувались біля своїх воріт. Півзахисник Василь Качур також двічі небезпечно пристрілювався у ворота Рибки зі штрафних, однак один раз динамівський голкіпер із несильним ударом впорався, а в другому випадку м’яч полетів повз ворота.

Ось, мабуть, і все, що можна розповісти про першу половину зустрічі. У другому таймі ініціатива повністю перейшла до динамівців. Перший тривожний дзвіночок для «Енергетика» пролунав на 58-й хвилині, коли Воронков влучив у поперечину після навісу Коркішка. Гості не прислухались, і на 76-й хвилині були покарані. Дедечко пройшов лівим флангом, віддав класний пас у центр штрафного майданчика, і Коркішко відразу відправив м’яч у дальній від воротаря кут. Остаточний же рахунок у матчі було встановлено наприкінці зустрічі – Алієв заробив пенальті і сам же його реалізував.

Чемпіонат України. Перша ліга. 32-й тур

«Динамо-2» – «Енергетик» – 2:0

Склад «Динамо»: Рибка, Кушніров, Допілка (Родина, 50), Парцванія, Фартушняк, Гармаш, Дедечко, Морозенко (Шевчук, 52), Алієв, Коркішко, Воронков (Назарчук, 85).

Голи: Коркішко (76), Алієв (90+3, пен).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер