Перша ліга. «Динамо-2» – ФК «Львів» – 0:2

Перша ліга. «Динамо-2» – ФК «Львів» – 0:2

Друга команда «Динамо» провела черговий матч у рамках чемпіонату України серед команд першої ліги. Суперником підопічних Геннадія Литовченка виступив один із лідерів – ФК «Львів».

Уже в дебюті першого тайму Коркішко мав можливість відкрити рахунок, але не реалізував вихід один на один із воротарем. Львів’яни, у свою чергу, на 42-й хвилині вийшли вперед: пенальті реалізував Григорій Баранець. У другому таймі динамівці знову ні в чому не поступились гостям, але, на жаль, пропустили гол. Цього разу Даньків відважився на удар з-за меж штрафного, а Рибка не зміг виручити команду.

Підсумковий результат – не на користь підопічних Геннадія Литовченка. Таким чином, «Динамо-2» залишилось на п’ятому місці, маючи в активі 57 очок (за однієї гри в запасі). Лідирує ж маріупольський «Ілічівець» (75 очок), а за друге місце, яке дає право виходу до вищої ліги, розгорнулася справжня боротьба – ФК «Львів» і «Оболонь» набрали по 67 очок. До кінця чемпіонату залишилось чотири тури…

Чемпіонат України. Перша ліга. 34 тур

"Динамо-2" – ФК "Львів" – 0:2

"Динамо-2": Рибка, Кушніров, Допілка, Родина, Люлька, Гармаш (Морозенко, 60), Дедечко (Петров, 62), Назарчук, Єременко (Алієв, 46), Коркішко, Шевчук.

Голи: 0:1 Г. Баранець (42, пен), 0:2 Даньків (60).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер