Перша ліга. «Динамо-2» – ФК «Львів» – 1:0

Перша ліга. «Динамо-2» – ФК «Львів» – 1:0

У домашньому поєдинку проти ФК «Львів» підопічні Андрія Гусіна святкували перемогу з рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі в першому таймі записав на свій рахунок Морозенко. Коваль обіграв захисника та зробив передачу до середини штрафного майданчика, де Євген метрів із 14-ти спрямував його до воріт.

У цілому, гра вийшла напруженою та бойовою. Динамівці створили немало моментів, але багато не реалізували. Наша команда володіла територіальною перевагою. Хлопці повністю віддавалися грі та заслужено перемогли.

Андрій Гусін, старший тренер «Динамо-2»:

- У хлопців був хороший настрій на гру, ми створили достатньо багато моментів для взяття воріт. Приємно, що наша команда не дозволила супернику щось організувати біля володінь Кичака, добре зігравши в захисті та допомагаючи один одному. Володіли ініціативою, добре провели перший тайм, пресингуючи львів’ян. Я задоволений якістю гри, самовіддачею та результатом, якого в останніх матчах у нас, на жаль, не було. Але за певний час хлопці були винагороджені. Вважаю, хлопці заслужили сьогоднішню перемогу.

Перша ліга. 30-й тур

«Динамо-2» – ФК «Львів» – 1:0 (1:0)

«Динамо-2»:
Кичак, Люлька, Парцванія, Бутенін (Козлов, 81), Новак, Сухоцький, Морозенко (Єрмаченко, 82), Макаренко, Суарес, Прокипчук, Коваль (Малин, 88).

Гол: Морозенко (30).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер