Перша ліга. «Динамо-2» - «Кримтеплиця» - 2:2

Перша ліга. «Динамо-2» - «Кримтеплиця» - 2:2

У дванадцяти стартових матчах «Динамо-2» сім разів зіграло внічию, втримуючи лідерство за цим показнику у лізі. Чергова нічия, в матчі із «Кримтеплицею», не дозволила команді Литовченка і Калітвинцева піднятися вище третього з кінця місця в турнірній таблиці.

Друга динамівська команда після двох перемог знову розпочала серію з нічиїх, яка після сьогоднішнього поєдинку досягла трьох матчів. Підопічним Геннадія Литовченка і Юрія Калітвинцева не вдалося обіграти «Кримтеплицю», яка знаходиться поряд із «Динамо-2» в турнірній таблиці. Господарі пропустили перший гол вже на 10-й хвилині зустрічі: пенальті, який заробив Діабі, впевнено реалізував Саранчуков.

Динамівці одразу кинулися відігруватися. Після неточного удару Воронкова відзначитися вдалося Коркішко, який красиво, а головне, точно, пробив із правого флангу. До речі, в ці хвилини Дмитро був одним з найактивніших футболістів на полі. Спочатку він пробив трохи неточно після пасу Воронкова, а вже через дві хвилини заробив пенальті і сам узявся його реалізовувати, але, на жаль, воротар гостей напрям польоту м'яча вгадав і впорався із ударом. А от гості своїм шансом вийти вперед скористалися повноцінно. На 32-й хвилині Діабі отримав м'яча в межах штрафного майданчика і прицільно пробив по воротах Бойко. Ані Кушніров, ані Бутенін перешкодити йому не змогли – 1:2. Такий перебіг подій примусив тренерський штаб динамівців провести першу заміну вже наприкінці першого тайму. І вона ледь не принесла результат. Коркішко заробив штрафний недалеко від воріт суперника, який узявся виконувати «свіжий» Рибалка, але Венчак не без зусиль витягнув м'яча з-під поперечини.

Перерва пішла динамівцям на користь, адже вже на початку другого тайму вони змогли зрівняти рахунок. Ініціативу взяв на себе Гармаш, і не підвів. Денис пройшов кілька захисників і зліва відправив м'яча в дальній від воротаря кут – 2:2. Але вирвати перемогу динамівцям так і не вдалося. Удар Марцваладзе воротар перевів на кутовий, безуспішними були і спроби відзначитися Рибалки і Коркішко. Натомість, наша команда і зовсім могла залишитися без очок, якщо Таран був би точнішим наприкінці зустрічі.

Геннадій Литовченко (головний тренер «Динамо-2»):

- Сьогодні ще раз повторилася наша стара хвороба. В черговому матчі поспіль ми не можемо реалізувати створені моменти. Напевно, справа в психології. Не сказав би, що Коркішко сьогодні був найактивнішим гравцем, вважаю, що вся команда хотіла перемогти і діяла достатньо гостро, все ж таки, в нас поки лише дві перемоги в чемпіонаті, хотілося б, звичайно, щоб їх було більше. Адже, щоб піднятися хоча б на кілька позицій вгору в турнірній таблиці, потрібно вигравати. Краще один раз перемогти, ніж тричі зіграти внічию. У Марцваладзе був чудовий момент, який він мав реалізовувати. Видно, щось у нас не ладнається в плані виконавчої майстерності. Одним словом, молодь є молодь. Але, гадаю, з часом хлопці підростуть, зміцніють, відчують більше впевненості, тоді буде й перспектива. Вона і зараз є, просто потрібно її реалізувати.

Дмитро Коркішко (нападник «Динамо-2»):

- Навіть не знаю, в чому причина нічийного результату. У нас, начебто, все сьогодні виходило, і атаки, і гра в пас, і багато створювали моментів, плюс не реалізували пенальті. Просто якесь невезіння, вже всьоме граємо внічию. Чому не забив одинадцятиметровий? Просто воротар вгадав напрям удару. Я пробив в той кут, в який він стрибав. Після проведених замін у другому таймі в нашої команди з'явилося більше руху, але реалізувати ті моменти, які в нас були, не вийшло. Не сказав би, що гра вийшла жорсткою. Всі хлопці прагнули чисто грати в м'яч.

Артем Бутенін (захисник «Динамо-2»):

- Сьогодні все сталося, як і минулого разу – нефарт, молоді гравці, відсутність реалізації моментів – цей набір, який заважає нам перемогти, продовжується і далі. Прагнутимемо краще працювати на тренуваннях, забивати більше м'ячів. Хто спричинив більше за всіх неприємностей? Таких гравців не було, у кримчан вся команда рівна. Діабі теж нічого особливого не зробив, просто активно боровся за м'яч за рахунок свого зросту. А в усьому іншому – це середній футболіст першої ліги. У перерві тренери намагалися перебудувати гру, адже ми програвали 1:2. Сказали більше рватися вперед, а якою буде гра, вже нікого не цікавило. Перемогу потрібно було «виривати» і забити на один м'яч більше за суперника. Не думаю, що нереалізований пенальті зіграв вирішальну роль. Ви бачили, в нас було стільки моментів, що могли забивати з гри скільки завгодно, і, гадаю, все одно це зробили б.

Перша ліга. 14 тур

«Динамо-2» - «Кримтеплиця» - 2:2 (1:2).

«Динамо-2»:
Бойко, Новак, Родіна, Бутенін, Кушніров, Гармаш, Імедашвілі (Шевчук, 82), Довгій (Рибалка, 36), Дієго Суарес, Коркішко, Воронков (Марцваладзе, 46).

«Кримтеплиця»: Венчак, Візавер (Таран, 73), Абляметов, Багач, Кузнєцов, Бондаренко (Зубко, 73), Зейналов, Пічкур (Печенкін, 90), Світличний (Мельник, 77), Саранчуков, Діабі.

Голи: Коркішко (20), Гармаш (52) – Саранчуков (10, з пен), Діабі (33).

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер