Перша ліга. «Динамо-2» - МФК «Миколаїв» - 2:0

Перша ліга. «Динамо-2» - МФК «Миколаїв» - 2:0
Денис Дедечко

У матчі проти МФК «Миколаїв» тренер другої динамівської команди Геннадій Литовченко міг розраховувати лише на 12 польових гравців. Тому не дивно, що під час матчу не було зроблено жодної заміни. Утім, кадрові проблеми не завадили господарям здобути впевнену перемогу 2:0.

У першому таймі йшла рівна боротьба, і небезпечних моментів біля воріт команд практично не виникало. Перевага динамівців стала проявлятись завдяки дальнім ударам і точному розіграшу стандартних положень. Один із них призвів до голу на 19-й хвилині зустрічі. Штрафний удар вміло виконав Євген Морозенко, а Денис Дедечко ударом головою вивів господарів вперед. Миколаївці відразу ж кинулись відіграватись, однак удар Акімова став легкою здобиччю для Кичака, а Мариненко зі «стандарту» пробив над поперечиною. Перша половина зустрічі завершилась ударом Морозенка, але воротар миколаївців Гайдаржи з ним справився.

Після перерви гості упустили відразу два реальних шанси зрівняти рахунок. Спочатку Рябченко відправив м’яч у карний майданчик і Маринчук, перебуваючи у трьох метрах від воріт, не зумів влучити в них.

А через п’ять хвилин суперник не реалізував ще одну гольову ситуацію. Комбінація за участю Рябченко, Богача і Маринчука завершилась ударом останнього. Кичак відстояв ворота, а після повторного удару Бутенін вибив м’яч, який летів у порожні ворота. «Динамо» відповіло ударом Петрова над поперечиною, а трохи згодом Воронков не зумів скористатись виходом один на один.

На 76-й хвилині могло здатись, що Воронков забив гол. Дійсно, м’яч затріпотів у сітці воріт МФК «Миколаїв», але лише ззовні. І все ж молодий білорус зумів відзначитись. Уже в компенсований арбітром час Гармаш в падінні видав Воронкову шикарну передачу, якою той просто не міг не скористатись. Андрій пройшов по лівому флангу, змістився в центр і точно відправив м’яч за призначенням – 2:0!

Геннадій ЛИТОВЧЕНКО, старший тренер «Динамо-2»:  

- Мене радує, що здобули позитивний для себе результат. Адже сьогодні в заявці було всього 12 польових гравців, тому випускати на заміну практично не було нікого. Той же Дмитро Коркішко, який числився серед запасних, був травмований. Добре, що всі хлопці зумілися потриматись до кінця гри. Матчі, що залишились до кінця першості, їм доведеться нести на своїх плечах.

- Після поразок у двох попередніх поєдинках морально було важко здобути перемогу?

- В останній грі ми в першому таймі виглядали досить непогано і рахунок був рівним 1:1. Але прикрі помилки воротаря і захисників призвели до розгрому. Тим не менше, у таких матчах загартовується характер. Сьогодні ми змогли себе переломити і добитись результату.

 

Артем Кичак

Артем КИЧАК, воротар «Динамо-2»:

- Итог матча нас полностью устраивает. Мы выполнили установку тренера, сделали все, что было нужно. «Николаев» оказал достойное сопротивление, но все-таки «Динамо» оказалось сильнее, и мы добились желаемого результата.

Чемпіонат України. Перша ліга. 35 тур

«Динамо-2» - МФК «Миколаїв» - 2:0

«Динамо-2»:
Кичак, Пінчук, Родина, Бутенін, Кушніров, Морозенко, Петров, Дедечко, Гармаш, Варанков, Шевчук.

МФК «Миколаїв»: Гайдаржи, Рябченко, Орлатий, Ковтунов, Канюк, Смішко (Таран, 66), Бербат (Маринчук, 46), Мариненко, Богач (Шелест, 85), Акімов, Фоменко.

Попереджений: Дедечко (86)

Голи: Дедечко (19), Воронков (90+1).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер