Перша ліга. «Динамо-2» – «Нафтовик-Укрнафта» – 1:0

Перша ліга. «Динамо-2» – «Нафтовик-Укрнафта» – 1:0

Вдало стартувала в новому сезоні друга динамівська команда. Після трьох турів в її активі сім очок і позиція серед лідерів у турнірній таблиці. Поєдинок із «Нафтовиком-Укрнафтою» склався нелегко для підопічних Геннадія Литовченка. Добре, що їм уже на початку зустрічі вдалося відкрити рахунок – Щедрий блискучою передачею вивів Коваля на ударну позицію, а наш нападник зіграв вдало, із 15-ти метрів спрямувавши м’яча до дальнього від воротаря кута воріт. У першому таймі динамівці володіли ініціативою, діяли мобільніше і різноманітно.

Зміни до гри внесло вилучення одного з найдосвідченіших гравців «Динамо-2» Сергія Рибалки. На початку другого тайму півзахисник отримав повторне попередження і залишив поле. Граючи в більшості, футболісти з Охтирки перехопили ініціативу, перейшли на чужу половину поля. Проте динамівці спромоглися вистояти і довели гру до логічної перемоги.

Цікаво, що до матчу серед нечисленних уболівальників жваво обговорювався проанонсований в одній з телепередач вихід на поле Сергія Реброва. Проте у звітній грі Сергій Станіславович керував грою підопічних зі звичної для нього тренерської лави. Що стосується можливої дозаявки Реброва за «Динамо-2», цей варіант виключати не можна. Найближчим часом молодий тренер, виходячи зі своєї фізичної форми, визначиться, чи не додати йому приставку «граючий». Нагадаємо, Ребров більше року тому завершив кар’єру гравця, перейшовши на роботу до тренерського корпусу «Динамо».

Геннадій Литовченко, старший тренер «Динамо-2»: «Задоволений грою команди, але свої корективи до неї внесла погода. Через високу температуру в кожному з таймів були двохвилинні перерви, в яких гравці могли перепочити і попити води. Після вилучення, граючи в меншості, нам довелося вносити корективи. Можливо, через це не вдалося здобути перемогу з більшим рахунком. У будь-якому випадку, я задоволений як результатом, так і грою наших молодих футболістів».

Перша ліга. Матч 3-го туру

«Динамо-2» – «Нафтовик-Укрнафта» – 1:0 (1:0).

«Динамо-2»: Загладько, Парцванія, Кушніров, Морозенко (Макаренко, 82), Суарес (Адаменко, 89), Рибалка, Коваль (Малин, 71), Рижук, Люлька (Допілка, 77), Щедрий (Сухоцький, 60), Козлов.

Гол: Коваль (9).

Вилучений: Рибалка (59, повторне попередження).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер