Перша ліга. «Динамо-2» - «Нафтовик-Укрнафта» - 1:1

Перша ліга. «Динамо-2» - «Нафтовик-Укрнафта» - 1:1

Денис Дедечко
Друга динамівська команда завершила серію з трьох поразок поспіль і розпочала іншу – нічийну. У другому матчі поспіль підопічні Юрія Калітвинцева і Геннадія Литовченка розходяться миром із своїми суперниками.

В поєдинку п'ятого туру кияни приймали ахтирський «Нафтовик», який ще в минулому сезоні виступав у вищій лізі. Динамівцям вдалося відкрити рахунок на 11-й хвилині зустрічі. Кахабер Аладашвілі пройшов правим флангом і віддав чудову передачу на Шевчука. Сергій з гострого кута не залишив шансів воротарю гостей – 1:0. Незабаром «Нафтовик» відповів небезпечним ударом Антипова. А коли, здавалося, ще трохи, і «Динамо-2» розвине успіх, господарі пропустили м'яч у свої ворота. Скориставшись з помилки голкіпера, який далеко вийшов з воріт, все той же Антипов зумів закинути м'яча йому за спину – 1:1.

У другому таймі наставники обох команд провели низку замін. Але бажаної дії вони не мали. Йшла рівна боротьба, і в гостей, і в господарів були хороші шанси домогтися перемоги, але їх ударам або не вистачало точності, або вдало діяли захисники суперника.

Геннадій Литовченко, старший тренер «Динамо-2»:

- Це була перша гра, в якій нам багато чого вдавалося. Але наша молодь поки що не настільки досвідчена, щоб домагатися позитивного результату. Гадаю, в найближчому майбутньому хороша гра трансформується в позитивний результат. «Нафтовик» ще в минулому сезоні виступав у вищій лізі. Але зараз у складі цієї команди немає і половини тих футболістів. Для нас головне, щоб хлопці навчилися домагатися результату, а як буде далі – подивимося. Отже, чекаємо перемог.

Кахабер Аладашвілі, захисник «Динамо-2»:

- Сьогодні у нас було більше переваги, але всі хлопці молоді, напевно, не все зробили так, як треба. Через це і не змогли добитися перемоги. Вважаю, що грали ми сьогодні добре і тренер після гри сказав, що ми виглядали добре, але результатом, звичайно, як він, так і ми, залишилися незадоволені. Потрібно було вигравати. Просто трохи не пощастило. В нас було кілька блискучих моментів, які потрібно було реалізовувати. Крім того, ми пропустили абсолютно необов'язковий гол. Гадаю, в захисті потрібно грати більш уважно.

Перша ліга. 5 тур.

«Динамо-2» - «Нафтовик-Укрнафта» - 1:1 (1:1).

«Динамо-2»: Кичак, Парцванія, Фартушняк, Кушніров (Коркішко, 46), Аладашвілі, Імедашвілі, Новак, Рибалка (Довгий, 78), Дедечко (Гармаш, 80), Воронков (Дієго Суарес, 60), Шевчук (Сокол, 67).

«Нафтовик-Укрнафта»: Величко, Бакович (Шарпар, 29; Кикоть, 64), Харченко, Єсип, Кучис (Кретов, 46), Антипов, Зайчук, Карпенко (Валуца, 87), Коломієць, Одинцов (Бриж, 81), Бідненко.

Голи: Шевчук (11) – Антипов (20).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер