Перша ліга. «Динамо-2» - «Оболонь» - 1:0

Перша ліга. «Динамо-2» - «Оболонь» - 1:0

 

Андрій Ярмоленко

Перемогою над «пивоварами» команда Геннадія Литовченка перервала серію з трьох поразок. Три очки в скарбничку «Динамо-2» приніс точний удар нападника Андрія Єрмоленка на останніх хвилинах зустрічі.

У боротьбі за путівку до вищої ліги «Оболоні» у звітному поєдинку перемога була вкрай необхідна. Від найближчого переслідувача – чернігівської «Десни» - клуб з північного району Києва до матчу відділяли п’ять очок, що досить ризиковано, враховуючи непростий графік ігор на фініші.

Матч викликав підвищений інтерес. Так, традиційно поєдинок другої команди відвідали президент «Динамо» Ігор Суркіс і генеральний директор Резо Чохонелідзе. А от несподіваним гостем матчу був головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко.

Поєдинок між столичними командами пройшов у рівній боротьбі, з великою кількістю зіткнень і порушень правил. Поступатись не хотів ніхто! Наприкінці першого тайму за друге попередження Мірошниченко покинув поле. Завдання «Оболоні» взяти три очки ще більше ускладнилось на 74-й хвилині. Заварін збив Зозулю, який виходив віч-на-віч із воротарем, і відправився в роздягальню.

Маючи численну перевагу, молоді динамівці пішли вперед і зуміли забити вирішальний матч. Єрмоленко першим відгукнувся на подачу Кушнірові і головою переправив м’яч у ворота – 1:0. Слід віддати належне супернику. В останні п’ять хвилин «оболонці» мали відмінні можливість зрівняти рахунок. Але удача була на боці динамівців.



«Динамо-2» - «Оболонь» - 1:0 (0:0).

«Динамо-2»:
Рибка, Кушніров, Парцванія, Бутенін, Фартушняк, Петров, Гармаш (Воронков, 53), Дієго Суарес (Назарчук, 49), Герасим'юк (Морозенко, 73), Зозуля, Ярмоленко.

Гол: Ярмоленко (88).

Вилучені: Мірошниченко (44), Заварін (74) (обидва - «Оболонь»).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер