Перша ліга. «Динамо-2» - ПФК «Олександрія» - 1:1

Перша ліга. «Динамо-2» - ПФК «Олександрія» - 1:1

Тільки в «Динамо-2» почала налагоджуватися гра і слідом за серією невдач наступили перемоги, підопічні Геннадія Литовченка й Юрія Калітвинцева знову зіграли внічию. Після успіху в попередніх двох турах динамівці не змогли перемогти ПФК «Олександрія». Гру активніше розпочали гості. Спочатку Кичак випередив Воронченка і забрав м'яч у того з-під ніг, а потім Вадим пробив трохи вище після подачі Казанюка. Ще через кілька хвилин Олександр прострілював з гострого кута з лівого флангу, але захисники господарів вибили м'яча на кутовий.

Після цього частіше загрожувати воротам суперника стали динамівці. Особливо настирливим в цьому відношенні був Довгій, але з його ударами або справлявся Мусін, або Олексій бив вище. На 39-й хвилині після чергової атаки динамівців м'яч поцілив у поперечину, а Гармаш вдало добив його у ворота – 1:0.

Після перерви гості не опустили рук, продовжуючи шукати щастя біля чужих воріт. Після удару Постолатьєва з правого флангу Кичак врятував команду від неприємностей. Але на 64-й хвилині не зміг допомогти й Артем. Пономар краще за всіх розібрався в штрафному майданчику і відправив м'яча до воріт – 1:1. Після пропущеного м'яча тренери динамівців провели низку замін, але вони, на жаль, результату не принесли. Олександрійці продовжували атакувати, і після помилки Кичака майже наблизив свою команду до перемоги Маринчук, але пробив трохи вище. А за сім хвилин до кінця поєдинку ситуація посилилася вилученням Дениса Дедечка, який залишив поле через грубу гру.

Геннадій Литовченко, старший тренер «Динамо-2»:

- Ми не виграли, відповідно, результат незадовільний. Хоча, ігрова перевага була на нашому боці. В першому таймі ми не реалізували багато моментів, а другу половину зустрічі команди провели рівніше. Гравцями, які вийшли на заміну, я незадоволений. Якби вони підсилили атаку і добилися результату, тоді інша справа. Адже ми заради цього випускаємо їх на поле, а не просто так. Тому гра вийшла поганою. Сьогодні ми втратили два очки, а не придбали одне.

Отарі Марцваладзе, нападаючий «Динамо-2»:

- Гадаю, нам просто не пощастило. Ми вели в рахунку, а «Олександрія» випадково забила гол і матч закінчився внічию. Особисто мені було важко грати, наші суперники на голову вищі за нас. Останнім часом я виходжу на заміну в другому таймі, оскільки не готовий грати цілий матч, сам це відчуваю. Мені ще потрібний час, щоб «підтягти» свій фізичний стан. Гадаю, що в офіційних матчах розпочну незабаром забивати. Вже час.

Перша ліга. 12 тур

«Динамо-2» - ПФК «Олександрія» - 1:1 (1:0).

«Динамо-2»: Кичак, Родіна, Бутенін, Кушніров, Коркішко (Марцваладзе, 65), Воронков (Шевчук, 78), Дієго Суарес, Довгій, Гармаш (Рибалка, 68), Новак, Дедечко.

ПФК «Олександрія»: Мусін, Куций, Чередниченко, Казанюк (Маринчук, 46), Тарасенко, Воронченко (Пономар, 50), Запорожан, Шупик, Гітченко (Погорєлов, 46), Постолатьєв (Радченко, 77), Буличов (Лисюк, 46; Герасименко, 82).

Голи: Гармаш (39) – Пономар (64).

Вилучений: Дедечко (86).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер