Перша ліга. «Динамо-2» - ПФК «Олександрія» - 2:1

Перша ліга. «Динамо-2» - ПФК «Олександрія» - 2:1

 

Денис Дедечко

«Чорну» смугу «Динамо-2» із трьох поспіль програних матчів змінила смуга «біла»: у трьох останніх турах динамівські резервісти перемагають команди з верхньої частини турнірної таблиці.

У недільному поєдинку проти «Олександрії» наставник киян Геннадій Литовченко зміг задіяти гравців, які кілька днів тому виступали за збірні України U-18 і U-19. У стартовому складі вийшли лідери нападу Зозуля і Ярмоленко, захисник Бутенін. Разом із досвідченими Морозюком, Романчуком, Олейником, Дедечко, Герасим’юком тренер зумів зібрати цікавий склад, потенційно здатний вирішити набагато вищі завдання. Для того і сформовано «Динамо-2», аби молодь мала можливість змужніти і набратись досвіду у матчах із бувалими першоліговими колективами.

Уже в першому таймі кияни могли забезпечити комфортну перевагу, але розтринькали більшість моментів. Досягнув цілі лише удар Дениса Дедечка під завісу тайму. Захоплюючим видався кінець зустрічі. Гармаш, який вийшов на заміну Гармаш подвоїв рахунок, але гості не здались і продовжували шукати щастя в атаці. Після вилучення Хачеріді гол престижу забив Лисюк.

«Динамо-2» - ПФК «Олександрія» - 2:1 (1:0).

«Динамо-2»:
Рибка, Фартушняк (Пінчук, 46), Бутенін, Хачеріді, Романчук, Дедечко, Герасим'юк, Морозюк (Гармаш, 46), Олейник (Морозенко, 83), Зозуля, Ярмоленко (Воронков, 68; Порцванія, 88).

Голи: Дедечко (37), Гармаш (83) - Лисюк (90).

Нереалізований пенальті: Олейник (65).

Вилучений: Хачеріді (86).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер