Перша ліга. «Динамо-2» - ПФК «Севастополь» - 2:1

Перша ліга. «Динамо-2» - ПФК «Севастополь» - 2:1

 

Денис Олейник

У двох останніх зустрічах, проти черкаського «Дніпра» і овідіопольського «Дністра», гравці «Динамо-2» покидали поле з опущеними головами. Навіть нічийний результат, не говорячи про поразку, для та амбіційних динамівців є невдачею.

На гру проти ПФК «Севастополь» кияни вийшли з твердим наміром перемогти. У середині першого тайму за порушення правил проти Зозулі арбітр призначив пенальті. Його чітко реалізував Денис Олейник. До завершення тайму динамівці продовжували атакувати, створюючи небезпечні моменти і пресингуючи при втраті м’яча.

Після перерви в складі динамівців вийшли зовсім молоді гравці. Кримчани іноді перехоплювали ініціативу і тривожили воротаря Рибку. Пожвавилась гра після другого м’яча. Його автором став Коркішко, який вийшов на заміну. Він заробив пенальті і сам же його реалізував.

Наприкінці зустрічі по воротах динамівців було нанесено кілька ударів, один із яких був точним. Цілі досягнув «вистріл» Мазуренка з 15 метрів.

По завершенні поєдинку тренер «Динамо-2» Геннадій Литовченко дав коментар: «Перемога закономірна. Ми не реалізували багато моментів і не зуміли розвинути перевагу. Весь матч ішов дощ, але на якість гри це не вплинуло. Кожна команда грає так, наскільки це дозволяє зробити їй суперник. «Севастополь» сьогодні нічим не здивував. Повторюсь, ми не використали свої моменти».


«Динамо-2» - ПФК «Севастополь» - 2:1 (1:0).

«Динамо-2»:
Рибка, Пінчук, Фартушняк, Бутенін (Парцванія, 46), Хачеріді, Морозюк, Прилєпов (Дієего Суарес, 77), Зозуля, Герасим'юк (Морозенко, 62), Олейник (Коркішко, 46), Ярмоленко (Воронков, 46).

Голи: Олейник (26, пен), Коркішко (70, пен) - Мазуренко (84).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер