Перша ліга. «Динамо-2» – «Прикарпаття» – 0:3

Перша ліга. «Динамо-2» – «Прикарпаття» – 0:3

Для «Динамо-2» старт у новому сезоні складається не дуже вдало. Вже третій матч поспіль підопічні Геннадія Литовченка і Юрія Калітвинцева не можуть впоратися зі своїми суперниками. Цього разу динамівці програли гостям з івано-франківського «Прикарпаття».

У першому таймі господарям ще вдавалося на рівні протистояти супернику. Хороші моменти були у Довгого і Воронкова, який небезпечно пробивав з лівого флангу, а також відзначився дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика, неточно пробив по воротах Парцванія після подачі Коркішка з кутового, але м'яч вперто не йшов у ворота.

А от гості спромоглися досягти успіху. На 28-й хвилині Боришкевич з правого флангу відправив м'яча точно в дальній кут воріт Бойко. Реакція тренера була негайною. Не чекаючи перерви, наставники «Динамо-2» провели дві заміни, а на початку другого тайму ще одну. Відзначимо, що всю другу половину зустрічі на полі провів новачок «Динамо-2» Рибалка.

Але, на жаль, ці заходи результату не принесли. Два непоганих моменти відзначитися мав Сокол, але спочатку пробив повз воріт, а потім захисники гостей відібрали у нього м'яч. Тим часом перевага «Прикарпаття» збільшилася, і гості вміло втілили її в забиті м'ячі. На 73-й хвилині Страховський, який вийшов на заміну, обіграв Бойко і відправив м'яча в порожні ворота, а за дві хвилини до фінального свистка довів рахунок до розгромного, оформивши дубль.

Після цього Ігор і Григорій Суркіси, які спостерігали за поєдинком, залишили стадіон, і не побачили, як гості вже в компенсований арбітром час влучили в поперечину, а от головний тренер основної команди Юрій Сьомін і генеральний директор Резо Чохонелідзе продовжували стежити за матчем до самого закінчення.

Дмитро Коркішко, нападник «Динамо-2»:

- Сьогодні рахунок по грі. Не знаю, в чому причина поразки. Чогось нам не вистачає, можливо, доросліших і досвідченіших гравців.

- У першому таймі вдавалося на рівних протистояти супернику. Чому в другій половині матчу в гостей було значно більше моментів?

- У них були моменти через наші помилки.

- Заміни не допомогли?

- Як бачите, ні. Звичайно, хотіли щось змінити, але не вийшло.

- Що тренер сказав у перерві?

- Що нічого страшного, потрібно забути про те, що було в першому таймі, і виходити, забивати і грати тільки на перемогу.

- Ви програєте вже третій матч поспіль. З чим пов'язані невдачі?

- Не знаю, напевно, з недосвідченістю і молодістю.

- Як плануєте покращувати становище надалі?

- Із завтрашнього дня щось будемо змінювати.

- Тренер вже щось говорив з цього приводу?

- Нам ще після першого матчу сказали, що потрібно виходити на кожну гру максимально зібраними і доводити, що ми чогось варті.

* * *

Євген Морозенко, півзахисник «Динамо-2»:

- Наш сьогоднішній суперник був набагато досвідченішим, але, швидше за все, в цій поразці винні ми самі. Спочатку, начебто, вдалося заволодіти ініціативою, але потім ми її віддали супернику. Кілька замін наші тренери провели вже в першому таймі, оскільки їх не влаштовувала дії певних гравців, але нічого страшного, працюватимемо і далі, і, можливо, для посилення заявлятимемо старших хлопців. Ви бачили, сьогодні ми могли пропустити й більше.

- Коли нам забивали третій гол, помилилася оборона?

- Так, один захисник залишився, коли хлопці робили положення «поза грою», це підтвердив і суддя.

- Вам тренер щось сказав після матчу?

- Ні, нічого не говорив.

* * *

Перша ліга. 3-й тур

«Динамо-2» – «Прикарпаття» – 0:3.

«Динамо-2»: Бойко, Родина, Парцванія, Бутенін, Фартушняк, Кушніров (Назарчук, 63), Коркішко (Сокол, 35), Воронков, Дієго Суарес, Довгий (Рибалка, 46), Гармаш (Морозенко, 35).

«Прикарпаття»: Локатир, Мостовий, Требінський (Коцабюк, 70), Корнутяк, Канюк, Данищук, Боришкевич (Чуприна, 55), Курята (Страховський, 63), Микуляк (Ревуцький, 45), Копча (Іванишин, 66), Худоб’як.
Голи: Боришкевич (28), Страховський (73, 88).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер