Перша ліга. «Динамо-2» - «Закарпаття» - 1:1

Перша ліга. «Динамо-2» - «Закарпаття» - 1:1

Другий офіційний поєдинок «Динамо-2» в новому році також закінчився для команди Калитвинцева і Литовченка внічию. Цього разу господарі не змогли переграти ужгородське «Закарпаття», яке є одним з головних претендентів на підвищення в класі.

Завдяки швидкому голу, який динамівці в особі Воронкова забили вже на третій хвилині зустрічі, наша команда отримала відчутну перевагу над суперником. Але вже за десять хвилин рахунок знову став рівним. Ужгородці заробили штрафний неподалік від воріт Бойко. Сильну передача з правого флангу вдало замкнув головою Степанков, який вийшов хвилиною раніше на заміну замість травмованого Рибковського.

Надалі досвідченіші суперники створили немало проблем динамівському захисту. Небезпечно зі штрафного пробивав Єсин, але Бойко впорався. Після подачі кутового й удару головою Калиниченка м'яч пролетів трохи вище за поперечину. Були в гостей та інші, не менш гострі моменти, після яких Бойко неодноразово рятував свою команду.

Але й господарі прагнули не відсиджуватися біля своїх воріт. У першому таймі активністю відзначалися Герасим’юк, Морозенко і Воронков, а після низки замін, які тренерський штаб провів у другому таймі, воротам ужгородців намагалися загрожувати Чепілов на правому фланзі й Шевчук зліва. Але з усіма ударами наших нападників і півзахисників справлялася оборона і воротар «Закарпаття», тому підсумкова нічия 1:1 стала закономірним результатом гри.

Юрій Калитвинцев, тренер «Динамо-2»:

- Жодне тренування, жодна товариська гра не замінить офіційного матчу, тому ми раді, що, нарешті, стартували в чемпіонаті України. Адже інколи навіть кілька разів надягати тренувальну форму набридає, тому хлопців можна зрозуміти. В нас знову дві нічиї поспіль, хоча одна відрізняється від іншої. Якщо в Охтирці ми вели з рахунком 2:0, але зіграли 2:2, то сьогодні ми зустрічалися з одним із лідерів турнірної таблиці, тому нічию можна розглядати як позитивний результат.

Але сама гра нас повністю не задовольнила. А те, що багато футболістів «Закарпаття» старші за наших хлопців, нас не дивує – така ж ситуація і з іншими суперниками, адже в нас наймолодша команда першої ліги, де грають 18-ти і 19-тирічні футболістів. Але ми на це не звертаємо уваги, інакше не варто виходити на поле. Для нас вік – це не виправдання. Навпаки, якщо наші гравці молодші, значить, вони мають бути швидші.

Темур Парцванія, захисник «Динамо-2»:

- Впродовж трьох місяців ми не брали участь в офіційних іграх, тому дуже скучили за футболом. Сьогоднішню нічию не можна розглядати як позитивний результат. У кожному матчі ми виходимо на поле, щоб перемагати. Просто нам, напевно, трохи не щастить. Не сказав би, що сьогодні наш суперник був сильніший, ніж зазвичай, оскільки в першій лізі всі команди приблизно рівні – незалежно від того, на першому місці вони знаходяться чи на останньому.

Перша ліга. 23 тур

«Динамо-2» - «Закарпаття» - 1:1 (1:1).

«Динамо-2»: Бойко, Родіна, Парцванія, Бутенін, Новак, Кушніров, Коркішко (Чепілов, 46), Морозенко (Рибалка, 80), Гармаш (Калитвинцев, 46), Воронков (Шевчук, 70), Герасим’юк (Д.Єременко,70).

«Закарпаття»: Бабенко, Чижевський, В.Калиниченко, Єсин, Шендрик (Ільчишин, 46), Шопін, Платонов (Микуляк, 65), Прокопченко (Ярош, 55), Рибковський (Степанков, 12), Давидов, Невуче (Бурий, 83).

Голи: Воронков (3) – Степанков (13).

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер