Перша ліга. «Дніпро» (Черкаси) - «Динамо-2» - 1:0

Перша ліга. «Дніпро» (Черкаси) - «Динамо-2» - 1:0

Матч 20 туру першої ліги «Дніпро» і «Динамо-2» провели на два дні раніше решти команд. Це спричинено участю кількох молодих динамівців у міжнародному товариському турнірі в Португалії у складі юнацької збірної України.

Черкаське «Дніпро» наставнику «Динамо-2» Геннадію Литовченку добре відоме. Узимку, в рамках підготовки до весняної частини сезону, команди проводили спаринг. Плюс, у команді Олександра Рябоконя виступають кілька гравців, які раніше пробували сили в «Динамо» - воротар Андрій Михайлов, півзахисники Анатолій Кицута і Антон Приходько. Асистентом тренера черкасців працює Анатолій Безсмертний, колишній гравець «Динамо», у складі якого він ставав чемпіоном України в сезоні 1992/93рр. До слова, покинувши «Динамо», Безсмертний довгий час виступав за російські команди, а кар’єру футболіста завершив у Черкасах у 2006 році.

Повертаючись до матчу, відзначимо бойовий настрій господарів поля. При загалом рівній грі футболісти «Дніпра» наприкінці зустрічі проявили характер і наполегливість, зумівши забити вирішальний м’яч у ворота «Динамо-2»

«Дніпро» (Черкаси) – «Динамо-2» - 1:0 (0:0)

«Динамо-2»: Рибка, Прилепов, Порцванія, Бутенін, Фартушняк, Назарчук, Морозюк (Морозенко, 80), Дієго Суарес (Єременко, 77), Зозуля (Коркішко, 70), Варанков (Ярмоленко 50), Петров (Гармаш, 40).

Гол: Мостовий (76)

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер