Перша ліга. ФК «Одеса» – «Динамо-2». Прев’ю

Перша ліга. ФК «Одеса» – «Динамо-2». Прев’ю

«Динамо-2»: на виїзді граємо краще

Стабільність – це те, чого так не вистачає в нинішньому сезоні молодим підопічним Андрія Гусіна. Та й звідки їй узятися, якщо в короткий період літнього міжсезоння команду, яка тільки-но зігралася, покинули шестеро провідних виконавців. На зміну їм прийшли зовсім юні хлопці, які роблять перші кроки у великому футболі. Як наслідок, перші очки динамівці набрали лише у п'ятому турі.

На короткому відрізку дистанції більш-менш вдало для «Динамо-2» склався серпень-місяць. Були здобуті перемоги над «Буковиною» та «Титаном», внічию завершилася гра зі «Сталлю». У підсумку сім очок і передостаннє місце в турнірній таблиці.

Відступати далі нікуди, це прекрасно розуміє амбіційний тренер Андрій Гусін. Його команді потрібна тільки перемога і три набраних очка, які дозволять хоч трохи поправити турнірну позицію. Що цікаво, в цьому сезоні «Динамо-2» двічі перемогло, і кожен раз робило це на виїзді.

ФК «Одеса»: у пошуках гри й фінансів

Стартові ігри ФК «Одеса» стали великим розчаруванням для вболівальників команди. Лише одна перемога і дві нічиї в десяти іграх – явно не графік, що дозволяє знаходитися поза зоною аутсайдерів. По закінченню останнього матчу, проти «Геліоса» (0:3), наявну ситуацію в клубі й у команді прокоментував головний тренер Андрій Пархоменко:

- Ми здаватися не будемо. Я, як головний тренер, несу відповідальність. У нас дуже серйозні фінансові проблеми. Ми ж бачимо, хто грає, якого віку хлопці. Плюс сьогодні знову травма. У нас випало вже три ключові футболісти. Для нашої команди це дуже багато. До зими бажано, звичайно, набрати очки, щоб під час міжсезоння спокійно відпочити. Можливо, щось зміниться у фінансовому плані. Поки ж ситуація у клубі дуже-дуже складна. Настільки складна, що мало хто знає. А цим людям я скажу: не дочекаєтеся ані моєї відставки, ані того, що ми впадемо глибоко в яму. Ми все одно будемо ретельно готуватися до кожної гри, «вмирати» на полі та робити все, що від нас залежатиме.

Коротка історія очних зустрічей


ФК «Одеса» та «Динамо-2» в першій лізі провели між собою два поєдинки. Обидва вони відбулися в минулому сезоні. 5 вересня 2011 в Одесі на стадіоні «Спартак» господарі впевнено перемогли 4:0 (три м'ячі на рахунку Олександра Косиріна, ще один забив Костянтин Балабанов). У другому колі сезону 2011/12 14 квітня в Києві на стадіоні «Динамо» імені Лобановського команди зіграли внічию 0:0.

Матч-меню

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер