Перша ліга. «Геліос» – «Динамо-2» – 2:1

Перша ліга. «Геліос» – «Динамо-2» – 2:1

Сьогодні друга команда «Динамо» провела черговий матч у рамках чемпіонату України серед команд першої ліги. Суперником підопічних Геннадія Литовченка виступив харківський «Геліос».

Динамівці дуже сильно почали поєдинок, і вже на 18-й хвилині відкрили рахунок. Алієв, яке уже довгий час виступав за основну команду, блискучою передачею з центру поля вивів до воріт Зозулю (який дебютував в основній команді на минулих вихідних), і нападник пробив у стійку.

Але розвинути успіх молодих динамівців не вдалось. У другому таймі «Геліос» прибрав ініціативу в свої руки, і не лише зрівняв рахунок, але й вийшов уперед. Спочатку після навісу Віденка з правого флангу точним ударом головою відзначився Вітер. А на 80-й хвилині Бутенін не зміг впоратись із Вітером в очній дуелі, і був змушений збити форварда харків’ян у межах карного майданчику. Пенальті впевнено реалізував Лебединець.

Таким чином, команда Геннадія Литовченка залишилась на п’ятому місці, відстаючи від лідируючого «Іллічівця» на 12 очок.

 

Чемпіонат України. Перша ліга. 31 тур

"Геліос" – "Динамо-2" – 2:1

"Динамо-2": Рибка, Кушніров, Бутенін (Родина, 83), Парцванія, Фартушняк, Олейник (Герасим'юк, 46), Дедечко, Петров (Гармаш, 82), Алієв, Зозуля (Воронков, 62), Ярмоленко.

Голи: Вітер (68), Лебединець (80, пен) – Зозуля (18).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер