Перша ліга. «ІгроСервіс» - «Динамо-2» - 2:1

"Динамо-2" провело черговий матч у рамках чемпіонату України серед команд першої ліги. Суперником киян виступив сімферопольський «ІгроСервіс». Початок матчу довелось перенести на годину у зв’язку з затримкою чартерного рейсу з Києва. А вже в дебюті матчу підопічні Юрія Калитивицева пропустили гол. Півзахисник сімферопольців Бондарчук здійснив рейд по лівій бровці, змістився до кута штрафного і замашним ударом відправив м’яч у сітку воріт Луценка.

Досить швидко «Динамо-2» відігралось. Захопившись атаками, господарі пропустили швидку контратаку «Динамо», яку завершив Степанець. А вже через дві хвилини «ІгроСервіс» знову вийшов уперед. З ударом Мартинова після навісу з правого флангу Луценко справився, а от на добивання Черніка зреагувати не зміг.

У подальшому рахунок міг змінитись як в одну, так і в іншу сторону, але в результаті все закінчилось перемогою «ІгроСервіса».

Після першого туру «Динамо-2» посідає п’яте місце в турнірній таблиці, маючи гру в запасі. 15 листопада команда гратиме з луцькою «Волинню» в перенесеному матчі 16-го туру.

Перша ліга. 19-й тур

"ІгроСервіс" - "Динамо-2" - 2:1

"Динамо-2": Луценко, Кушниров, Фартушняк, Петров, Пінчук, Мурзоєв, Степанец (Зозуля, 46), Назарчук, Герасим’юк, Воронков, Степанишин (Кравець, 46).

Голи: Бондарчук (3), Черник (19) - Степанец (17).
Попередження: Симончук (69), Ветренніков (81) - Назарчук (38), Мурзоєв (45), Пінчук (48), Кравець (66).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер