Перша ліга. «Княжа» – «Динамо-2» – 2:2

Перша ліга. «Княжа» – «Динамо-2» – 2:2

Каха Аладашвілі
Перше очко в турнірі першої ліги здобуло «Динамо-2»! Відбулося це в четвертому турі, в поєдинку із «Княжею» з Київської області. Напередодні матчу тренерський штаб «Динамо» ухвалив рішення підсилити другу команду досвідченими гравцями. Дедечко, Аладашвілі й Імедашвілі, які зараз не проходять до першої команду, були заявлені за «Динамо-2».

Подібні перестановки принесли результат у першій же грі, розвиток подій в якій точно повторив вчорашній поєдинок «Ворскла» – «Динамо». «Княжичи» двічі виходили вперед: обидва м'ячі забив рідний брат Віталія Мандзюка – Олександр. Кияни не забули відігратися. Спершу Воронков скинув м'яч Аладашвілі, який низом з 17-ти метрів чітко відправив його до кута. А за сім хвилин до фінального свистка, за рахунку 1:2, відзначився болівієць Суарес. Нападник головою замкнув флангову подачу Дедечко.

«Княжа» – «Динамо-2» – 2:2 (1:0).

«Динамо-2»: Кичак, Парцванія (Новак, 46), Бутенін, Фартушняк, Кушніров (Шевчук, 60), Коркішко, Воронков, Рибалка (Морозенко, 46), Аладашвілі (Дієго Суарес, 68), Імедашвілі, Дедечко.

Голи: Мандзюк (32, 60) – Аладашвілі (55), Дієго Суарес (83).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер