Перша ліга. «Кримтеплиця» - «Динамо-2» - 1:2

Перша ліга. «Кримтеплиця» - «Динамо-2» - 1:2

Друга команда «Динамо» обіграла на виїзді «Кримтеплицю» з Молодіжного в рамках 31-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги.

Динамівці розпочали матч дуже активно, і з перших хвилин приступили до обстрілу воріт Тодича, але або досвідчений воротар господарів діяв надійно, або киян підводила точність при виконанні останнього удару. Поступово «тепличники» вирівняли гру, і на 31-й хвилині відкрили рахунок. Таран від краю штрафного майданчика виконав точний навіс на голову Мельника, який транзитом від стійки переправив м’яча до сітки воріт Бойко. До честі динамівців, вже через чотири хвилини їм вдалося зрівняти рахунок – Рибалка впевнено реалізував вихід віч-на-віч із воротарем.

Другу половину команди розпочали в спокійнішому темпі. На 55-й хвилині Діабі вдалося забити м’яча, але арбітр скасував узяття воріт, зафіксувавши у нападника «Кримтеплиці» положення поза грою. Надалі господарі, зокрема Діабі, мали непогані шанси, щоб забити переможний м’яч, але сфера так і не захотіла залітати до сітки динамівських воріт. А коли здавалося, що матч так і закінчиться внічию, вдалося відзначитися Чепілову, який вийшов на заміну після першого тайму. Атанас вдало зіграв у штрафному майданчику головою і приніс перемогу нашій команді.

Таким чином, після 31-го туру друга команда «Динамо» посідає 9 місце в турнірній таблиці, маючи в активі 40 очок. Наступний матч підопічні Литовченка і Калітвінцева проведуть 3 червня, коли прийматимуть «Дністер» з Овідіополя.

Перша ліга. 31 тур

«Кримтеплиця» – «Динамо-2» – 1:2 (1:1).

«Кримтеплиця»: Тодич, Богач, Новотрясов, Візавер, Абляметов (Саранчуков, 46), Кучеренко, Мельник (Войнаровський, 79), Канюк (Світличний, 46), Ішмаков, Веприк (Діабі, 46), Таран (Бабирь, 84).

«Динамо-2»:
Бойко, Родіна, Парцванія, Люлька, Морозенко (Чепілов, 46), Кушніров, Коркішко, Петров (Бутенін, 64), Гармаш (Герасим’юк, 46), Рибалка, Малін (Шевчук, 82).

Голи:
Мельник (31) – Рибалка (35), Чепілов (90+2).

Попередження:
Богач (12), Саранчуков (79) – Шевчук (90+4).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер