Перша ліга. «Кримтеплиця» – «Динамо-2» – 2:1

Перша ліга. «Кримтеплиця» – «Динамо-2» – 2:1

Друга команда «Динамо» зіграла на виїзді проти «Кримтеплиці» в матчі 22-го туру першої ліги, перенесеного з кінця березня через участь багатьох динамівців у матчах за молодіжні та юніорські збірні.

Перший тайм залишився за гостями завдяки влучному удару Морозенка, який відзначився у другому поєдинку поспіль. Проте, на відміну від матчу проти «Прикарпаття», гол Євгена переможним не став. Після перерви господарі спочатку відновили рівновагу, а незадовго до фінального свистка спромоглися вирвати перемогу.

Зазнавши поразки, «Динамо-2» опустилося в таблиці на дев'яте місце, маючи у своєму активі 39 очок. Матч 27-го туру проти «Фенікса-Іллічовця», запланований відповідно до календаря на 23 квітня, не відбудеться у зв'язку зі зняттям команди з Калініна зі змагань, тому свій наступний поєдинок «біло-сині» проведуть лише 30 квітня з «Арсеналом» із Білої Церкви.

Перша ліга. Перенесений матч 22-го туру

«Кримтеплица» – «Динамо-2» – 2:1 (0:1).

«Динамо-2»: Кичак, Люлька, Парцванія, Бутенін, Новак, Козлов (Сухоцький, 76), Морозенко, Макаренко, Боришкевич (Малин, 76), Прокипчук (Єрмаченко, 73), Суарес.

Голи: Свинцицький (61), Трухін (84) – Морозенко (32).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер