Перша ліга. «Оболонь» - «Динамо-2» - 0:1

Перша ліга. «Оболонь» - «Динамо-2» - 0:1
Євген Морозенко

За дві з половиною години до початку матчу «Динамо» - «Шахтар» у Києві відбувся цікавий матч у першості першої ліги. На півночі міста «Оболонь» приймала «Динамо-2» і поступилася 0:1. Єдиний м’яч забив Євген Морозенко.

Перед грою наставник «Динамо-2» Юрій Калитвинцев зазначив, що час команді перервати трьохматчеву нічийну серію. Зробити це в поєдинку з головним претендентом на підвищення в класі, який однією ногою стоїть в елітному дивізіоні, було вдвічі приємно.

Як і передбачалося, досвідченіші «оболонці» заволоділи перевагою, змусивши динамівців грати «другим номером». Не реалізувавши свої можливості біля воріт Бойка, господарі поля були покарані в контратаці. Морозенко, який з’явився на полі на 90-й хвилині, на третій компенсованій арбітром хвилині зустрічі пробив з лінії штрафного майданчика точно в кут, змусивши Штанька з партнерами капітулювати.

Перша ліга. 24 тур

«Оболонь» - «Динамо-2» - 0:1 (0:0).

«Оболонь»:
Штанько, Яворський (Пислар, 75), Малиш (Коваленко, 70), Лозинський, Мірошниченко (Морозов, 78), Рожок, Сибиряков (Свинцицький, 74), Антоненко, Куценко, Онисько, Мазуренко (Кармалита, 85).

«Динамо-2»: Бойко, Родіна, Парцванія, Бутенін, Кушніров, Новак, Д.Єременко, Рибалка, Гармаш (Герасим’юк, 46), Воронков (Чепілов, 72), Шевчук (Морозенко, 90).

Гол: Морозенко (90+3).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер