Перша ліга. ПФК «Олександрія» – «Динамо-2» – 4:2

Перша ліга. ПФК «Олександрія» – «Динамо-2» – 4:2

Проведення матчу в Олександрії було поставлено під загрозу через зливу, що пройшлась напередодні. Стадіон «Ніка», на якому планувалось провести поєдинок, залило водою. Поєдинок вирішили перенести на інший місцевий стадіон – «Олімп», який відповідає усім вимогам ПФЛ.

Матч видався цікавим. Олександрівці, які до цього туру не зазнали жодної поразки, не хотіли переривати таку приємну безпрограшну серію, і відкрили рахунок уже на 15-й хвилині. Через сім хвилин динамівцям удалось відігратись після реалізованого Ревелем пенальті.

Через три хвилини господарі знову вийшли вперед, і вже до кінця матчу зберігали переможний рахунок. Хет-трік на рахунку нападаючого ПФК «Олександрії» Олександра Казанюка.

Після цього туру в турнірній таблиці відразу чотири клуби набрали по 20 очок – «Кримтеплиця», «Волинь», «Оболонь» і «Десна». Підопічні Геннадія Литовченка відстають від лідерів на одне очко, посідаючи п’яте місце.

Перша ліга, 10-й тур

ПФК "Олександрія" – "Динамо-2" – 4:2

"Динамо-2": Луценко, Родіна, Кушніров, Бутенін, Фартушняк, Сахневич (Шевчук, 46), Степанець, Приходько (Шматоваленко, 72), Воронченко, Степанишин (Коркішко, 69), Шевель.

Голи: Первак (15), Казанюк (26, 69, з пен., 86) – Шевель 22 (з пен.), Степанець (74).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер