Перша ліга. «Прикарпаття» – «Динамо-2» – 0:3

Перша ліга. «Прикарпаття» – «Динамо-2» – 0:3

Передостанній поєдинок у нинішньому році провело «Динамо-2». Поєдинок проти «Прикарпаття» мав відбутися на початку вересня, проте через зайнятість динамівців у збірних його перенесли на два місяці. Місцева команда в нинішньому сезоні виступає вкрай невдало, набравши в перших 18 турах лише 9 очок і є головним претендентом на пониження у класі.

Як і варто було очікувати, динамівці з перших хвилин заволоділи ініціативою. Проте відзначитися гостям вдалося лише під завісу першого тайму, в компенсований арбітром час. Спочатку забив Євген Макаренко (зі штрафного з флангу «закрутив» м'яча в дальній кут), а за кілька секунд до свистка на перерву Сергій Шевчук подвоїв рахунок (після удару Рибалки воротар м'яча відбив, а Шевчук встигнув першим і переправив його до порожніх воріт). У другому таймі тотальна перевага залишилася на боці «Динамо». На 65-й хвилині у штрафному майданчику збили Новака, а рахунок до великого ударом із пенальті довів Сергій Рибалка.

Перша ліга. Перенесений матч 9-го туру

«Прикарпаття» – «Динамо-2» – 0:3 (0:2).

«Динамо-2»:
Загладько (Бонь, 40), Допілка, Парцванія, Кушніров (Прокипчук, 80), Макаренко, Рибалка, Коваль, Боришкевич (Козлов, 83), Люлька (Рижук, 90), Шевчук (Мединський, 61), Новак.

Голи: Макаренко (45+1), Шевчук (45+4), Риболовля (65, з пенальті).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер