Перша ліга. «Сталь» А - «Динамо-2» - 2:1

Перша ліга. «Сталь» А - «Динамо-2» - 2:1

У третьому поєдинку поспіль в турнірі першої ліги «Динамо-2» зазнає поразки. Цього разу кривдником молодих динамівців стала «Сталь» міста Алчевськ. Команда з Луганської області не відноситься до головних претендентів на підвищення в класі, однак є досвідченим і згуртованим колективом, який готовий піднести сюрприз будь-якому супернику.

У першому таймі ініціативою володіли господарі. Рибка кілька разів захищав ворота від небезпечних ударів, але один із них все ж досягнув цілі. Відзначився Акіменко. У другому таймі алчевці заспокоїлись і поступово динамівці вирівняли гру. Володіючи ініціативою, кияни не використали кілька вигідних моментів.

Гравці «Сталі» вдаліше використовували небезпечні ситуації і в середині другого тайму зуміли збільшити перевагу. Удача посміхнулась Козлову. Пропущений м’яч ще більше завів гостей. Але команда Литовченка обмежилась лише голом престижу. Це нападник Дмитро Коркішко, отримавши м’яч від партнера, ввійшов у штрафний і чітко пробив у дальній кут – 2:1.

Наступний поєдинок «Динамо-2» проведе проти «Оболоні».

«Сталь» А - «Динамо-2» - 2:1 (1:0).

«Динамо-2»:
Рибка, Пінчук, Петров, Бутенін, Фартушняк, Порцванія, Гармаш, Морозенко, Герасим'юк, Коркішко, Воронков (Дієго Суарес, 60).

Голи: Акіменко (20), Козлов (71) - Коркішко (80).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер