Перша ліга. «Сталь» (Алчевськ) - «Динамо-2» - 0:2

Перша ліга. «Сталь» (Алчевськ) - «Динамо-2» - 0:2

Другу поспіль перемогу в першості колективів першої ліги відсвяткувало «Динамо-2». В Алчевську підопічні Литовченка та Калітвинцева перемогли середняка ліги «Сталь», та з 11 очками піднялися на 15 позицію в турнірній таблиці.

Рахунок наприкінці першого тайму відкрив Коркішко, який вийшов на заміну замість Аладашвілі, який підвернув ногу. Призначенню одинадцятиметрового сприяли активні дії Воронкова. Андрій на фланзі «обікрав» захисника й увійшов до штрафного майданчика, де був зупинений недозволеним прийомом.

У другому таймі Воронкову самому вдалося «розписатися» у воротах алчевців. Дієго Суарес небезпечно пробив по воротах, м'яч рикошетом відскочив до Воронкова, який з 13-ти метрів не залишив шансів голкіперу.

Після восьмиматчевої безвиграшної серії динамівці перемогли в другій грі поспіль. Молоді гравці під керівництвом досвідчених наставників набираються майстерності і з кожним матчем все впевненіше виглядають у другій за рангом українській лізі.

Перша ліга. 11 тур

«Сталь» (Алчевськ) – «Динамо-2» - 0:2 (0:1).

«Динамо-2»: Кичак, Новак, Родіна, Бутенін, Кушніров, Фартушняк (Імедашвілі, 75), Дедечко, Рибалка (Гармаш, 65), Аладашвілі (Коркішко, 25), Воронков, Марцваладзе (Дієго Суарес, 46)

Голи: Коркішко (44, з пен), Воронков (57).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер