Перша ліга. «Сталь» (Д) - «Динамо-2» - 0:2

Перша ліга. «Сталь» (Д) - «Динамо-2» - 0:2

У перенесеному матчі 33 туру «Динамо-2» на виїзді зустрічалось із дніпродзержинською «Сталлю» і в разі успіху виходило на четверте місце в першій лізі.

Сталевари уже давно понизились у класі і поєдинки, що залишились, розглядають не інакше як репетицію перед виступом у другій лізі. У динавміських тренерів інші проблеми – набрати склад на черговий матч на фініші першості. До Дніпродзержинська Геннадій Литовченко привіз дванадцять польових гравців і два воротарі. У підсумку, на лаві запасних залишився лише Ярослав Годзюр.

Кияни відкрили рахунок на самому початку зустрічі. Це Петров прекрасно виконав штрафний, відправивши м’яч у ворота з 25 метрів. У подальшому динамівці продовжували володіти ініціативою, однак діяли обережно, побоюючись гострих контратак господарів. Остаточний результат у матчі встановив 16-річний (!) півзахисник Морозенко. Євген красивим ударом головою замкнув передачу Люльки з правого флангу.

«Сталь» (Д) - «Динамо-2» - 0:2 (0:1).

«Динамо-2»:
Кичак, Пінчук, Родина, Бутенін, Люлька, Гармаш, Петров, Морозенко, Назарчук (Імедашвілі, 80), Воронков (Коркішко, 60), Шевчук.

Голи: Петров (8), Морозенко (70).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер