Перша ліга. «Сталь» – «Динамо-2» – 0:2

Перша ліга. «Сталь» – «Динамо-2» – 0:2

Три перемоги в чотирьох останніх матчах здобули футболісти «Динамо-2». До гри в Алчевську місцева «Сталь» та «Динамо-2» мали рівну кількість очок, до їхньої очної зустрічі було внесено додаткову інтригу. Молоді динамівці з честю вийшли з ситуації, перемігши досвідченіших опонентів 2:0.

М’ячі були забиті наприкінці першого й початку другого таймів. Спочатку Мединський на швидкості увійшов до штрафного майданчика, обіграв суперника й віддав передачу Морозенку. Євген чітко пробив по воротах із 13-ти метрів. У другому результативному епізоді пішла передача з флангу, воротар Комарицький помилився на виході, до м’яча, який відскочив, першим встигнув Мединський та спрямував його точно за призначенням. Цей м’яч став п’ятим для Ігоря в чотирьох останніх матчах.

Перша ліга. 17 тур

«Сталь» – «Динамо-2» – 0:2 (0:1).

«Сталь»:
Комарицький, Мірошник (Поступаленко, 56), Ховбоша, Кондратюк, Чеботаєв (Сикорський, 78), Одінцов (Дегтярьов, 46), Колесниченко, Гавриш, Батюшин (Локтіонов, 46), Окана-Стазі, Колінс.

«Динамо-2»: Кичак, Сухомлинов, Допілка, Новак, Макаренко, Гриппа, Бутенін, Суарес, Морозенко (Хобленко, 88), Гемега, Мединський.

Голи: Морозенко (41), Мединський (51).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер