Перша ліга. «Титан» – «Динамо-2» – 1:1

Перша ліга. «Титан» – «Динамо-2» – 1:1

У п'ятнадцятому матчі звітного сезону в першій лізі, після шістьох перемог та вісьмох поразок, юні динамівці вперше зіграли внічию. Мирова була розписана в Армянську, в поєдинку з місцевим «Титаном».

Дебют матчу був за гостями. Найреальніший момент створив Коваль, увійшовши до штрафного майданчика та пробивши вище за поперечину. Потім ситуація на полі вирівнялася, а основні події розгорнулися після години гри. Мединський відзначився і цього разу, успішно прийнявши передачу з флангу та сильно пробивши з 10-ти метрів точно по воротах. Проте перевагою динамівці володіли недовго. Було б у підопічних Андрія Гусіна трохи більше досвіду, напевно довели б матч до перемоги. Підвела майстерність Суареса, який не реалізував вихід віч-на-віч із воротарем. Буквально в наступній атаці рівновагу в рахунку було відновлено. Кравченку дали прийняти м'яча в центрі штрафного майданчика, чим він успішно скористався, миттєвістю пізніше завдавши разючого удару.

Перша ліга. 15 тур

«Титан» – «Динамо-2» – 1:1 (0:0).

«Динамо-2»: Кичак, Новак, Кушніров, Морозенко (Бутенін, 81), Макаренко, Суарес, Гриппа, Коваль (Хобленко, 81), Гемега (Єрмаченко, 83), Козлов, Мединський (Шевчук, 87).

Голи: Кравченко (69) – Мединський (64).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер