Перша ліга. «Титан» – «Динамо-2» – 3:0

Перша ліга. «Титан» – «Динамо-2» – 3:0

У рамках чергового туру першості України серед команд першої ліги друга команда «Динамо» вирушила до Армянська. Хоч місцевий «Титан» перебуває в турнірній таблиці нижче від динамівців, саме господарі в результаті святкували перемогу з великим рахунком.

Перший тайм минув за рівної боротьби. Моменти виникали біля обох воріт, але відкрити рахунок не вдалося жодній із команд. А ось після перерви більш вдалими в завершальній стадії виявилися футболісти «Титану». На 52-й хвилині після подачі з флангу та скидки вздовж лінії воріт Візьонок переправив м’яча до порожніх воріт. Незабаром провалився центр динамівської оборони, і Рудько вимушений був збивати нападника – сам постраждалий і реалізував пенальті. Крапка ж у матчі вийшла курйозною – Парцванія віддав м’яч назад, а голкіпер банально не влучив по м’ячу, дозволивши сфері опинитися в сітці воріт.

Таким чином, «Динамо-2», зазнавши другої поразки поспіль, втратило можливість піднятися в таблиці й залишилося на десятому місці. Наступний поєдинок підопічні Андрія Гусіна проведуть удома, 15 травня, проти ФК «Львів».

Перша ліга. 29-й тур

«Титан» – «Динамо-2» – 3:0 (0:0).

«Динамо-2»:
Рудько, Люлька, Парцванія (Козлов, 78), Бутенін, Новак, Рижук, Морозенко (Малин, 46), Макаренко, Сухоцький (Коваль, 73), Прокипчук (Щедрий, 58), Суарес.

Голи: Візьонок (52, 67, пен.), Парцванія (72, автогол).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер