Перша ліга. «Волинь» - «Динамо-2» - 1:1

Вперше в нинішньому сезоні «Динамо-2» зіграло внічию. До цього наша команда в першій лізі шість разів перемагала і в п'яти поєдинках поступилася супернику. Грати в Луцьку проти місцевої «Волині» завжди непросто. Кожне очко, вивезене з лігва Віталія Кварцяного, на вагу золота, дорогого коштує. У нинішньому сезоні «Волинь» в черговий раз поставила перед собою мету вийти до вищої ліги і до поєдинку з динамівцями йшла на четвертому місці. Логічно, що молодим киянам було б непросто впоратися з досвідченими лучанами.

Територіальною перевагою впродовж практично всієї зустрічі володіли господарі, проте за іронією долі саме їм наприкінці матчу довелося відіграватися. Автором точного удару в динамівців став Олексій Довгій, який вийшов на заміну, відправивши м'яча точно за призначенням після того, як воротар Ндое парирував удар. У хвилини, що залишилися до фінального свистка, волиняни всім складом пішли в атаку і зусиллями Євгена Павлова спромоглися зрівняти рахунок.

Перша ліга. 15-й тур

«Волинь» - «Динамо-2» - 1:1 (0:0).


«Волинь»: Ндое, Беньо, Мостовий, Гошкодеря (Карасюк, 72), Густаво (Симінін, 38), Карковський (Пічкур, 55), Ковалюк, Кінаш, Шарпар (Лопес, 79), Павлов, Майкон (Лісовий, 66).

«Динамо-2»:
Кичак, Люлька, Шкаврон, Рижук (Довгій, 57), Новак, Кушніров, Щедрий, Рибалка (Морозенко, 46), Герасим’юк, Коваль (Осадчий, 46), Шевчук (Гриппа, 66).

Голи: Павлов (89) - Довгій (82).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер