Перша ліга. «Закарпаття» – «Динамо-2» – 1:1

Перша ліга. «Закарпаття» – «Динамо-2» – 1:1
Андрій Воронков

Поєдинок в Ужгороді став останнім, проведеним у рамках шостого туру першої ліги. «Закарпаття» впевнено стартувало в першості й небезпідставно є одним з головних претендентів на підвищення в класі. Юні динамівці опинилися в іншій ситуації – програвши три матчі на старті, послідували дві нічиї, після яких, що цілком резонно, від команди чекали першої перемоги.

Рахунок у матчі на компенсованій до першого тайму хвилині відкрив Андрій Воронков. Аладашвілі пройшов правим флангом і прострілив в штрафний майданчик. Воронков першим встиг до м'яча і з 12-ти метрів точно пробив у дальній кут.

Три чверті матчу проходили за ініціативи динамівців. Перелом у гру вніс м'яч Невуче. Варто віддати належне закарпатцю, який скористався з помилки Фартушняка і красиво пробив по воротах з кута штрафного майданчика. Зрівнявши рахунок, господарі, підтримувані глядачами, стали більше володіти м'ячем і загрожувати воротам Кичака. Але до взяття воріт це не призвело. В результаті, третя поспіль нічия «Динамо-2».

«Закарпаття» – «Динамо-2» – 1:1 (0:1)

«Динамо-2»: Кичак, Парцванія, Бутенін, Фартушняк, Коркішко (Сокол, 71), Воронков, Новак, Рибалка (Гармаш, 83), Аладашвілі (Довгий, 63), Імедашвілі (Дієго Суарес, 46), Дедечко.

Голи: Невуче (73) – Воронков (45).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер