Перша перемога у Гвінеї, поразка– у Марокко

Перша перемога у Гвінеї, поразка– у Марокко

Більшість динамівців кілька днів тому вийшли з відпустки, і поки лише втягуються в тренувальний процес. Для деяких же сезон і не закінчується. Африканські гравці «Динамо», а також Максим Шацьких у складі своїх національних збірних борються за право виступати на чемпіонаті світу 2010 року.

Так, збірна Гвінеї здобула першу перемогу у другому відбірному раунді в африканській зоні. Гвінейці на виїзді обіграли Намібію 2:1. Приклав ногу до перемоги і нападник Ісмаель Бангура, відкривши рахунок на 15-й хвилині. Попри те, що господарі зрівняли рахунок на 41-й хвилині, гвінейці все ж встигли забити другий м’яч до перерви – відзначився капітан Фейндуно. У другому таймі, як команди не старались, змінити рахунок не вдалось.

Збірна Марокко грала на виїзді з командою Руанди. Захисник Бадр Ель Каддурі вийшов на заміну в перерві матчу за рахунку 0:1, але позитивних зсувів в плані результаті для марокканців не настало. Більше того, підопічні Роже Лемерра пропустили ще два голи наприкінці матчу і зазнали першої поразки. І відразу розгромної…

Збірна Узбекистану, навіть попри дострокове завоювання путівки до наступного раунду, в матчі проти Лівану не дозволила супернику розраховувати навіть на нічию. Долю матчу було вирішено під час другого тайму, коли у ворота Лівану залетіло три м’ячі. Нападник Максим Шацьких провів на полі весь матч, але відзначитись забитим м’ячем не зміг – за нього це зробили партнери.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер