Перша перевірка сил в Австрії

Перша перевірка сил в Австрії

Сьогодні «Динамо» проведе перший спаринг на навчально-тренувальному зборі, який проходить в Австрії. Суперник нашої команди – самарські «Крила Рад».

Самарський клуб після 11 туру нинішнього чемпіонату Росії займає 6-е місце, набравши 16 очок. По ходу нинішнього міжсезоння «Крильця» вже відзначились гучним трансфером – в Самару переїжджає чех Ян Коллер. Тим не менше, його участь у матчі проти «Динамо» під великим питанням, оскільки нападник відпочиває після важкого сезону і виступи на чемпіонаті Європи у складі національної збірної (як, власне, і хорватський новачок «Динамо» Огнен Вукоєвич). Також керівництво «Крил» сватало нашого Максима Шацьких, але поки що від слів до справи поспішати не збиралось.

Матч проти «Динамо» на зборі в Австрії стане третім за ліком. У першому поєдинку самарці зіграло внічию з новачком австрійської бундесліги «Капфенбергом», а через три дні з рахунком 1:3 програли сімферопольській «Таврії».

Поєдинок відбудеться в містечку Вальхзее, що більше ніж за сто кілометрів від місця дислокації динамівської делегації. Початок матчу о 13.00 за київським часом. Такий ранній час проведення матчу пов’язане з тим, що відразу після нього вся делегація самарського клубу, а також Юрій Сьомін вирушать до Відня, де мають намір підтримати збірну Росії в матчі ½ фіналу чемпіонату Європи проти Іспанії.

За он-лайн трансляцією матчу слідкуйте на офіційному клубному сайті.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер