Перше тренування Брауна Ідейє

Перше тренування Брауна Ідейє

Динамівці, відновившись після матчу за Суперкубок, розпочали підготовку до першої гри нового чемпіонату, проти «Металіста».

У четвер уранці гравці та тренери зібралися на базі в Кончі-Заспі. Після розминки футболісти розбилися на дві групи. У першій, за полегшеною програмою, займалися ті виконавці, які вийшли у стартовому складі в матчі проти «Шахтаря» (за винятком Аруни, який проходить курс реабілітації), у другій – усі інші. Під легкий дощ близько години динамівці проводили спаринги на різного розміру поле, вправи на володіння м’ячем, удари по воротах. Окремо від інших відновлювалися після травм Бетао та Теміле. Незабаром вони почнуть працювати в загальній групі.

Своє перше тренування в якості гравця «Динамо» провів Браун Ідейє. Перед виходом на поле в холі бази нігерієць із цікавістю розглянув виставлений трофей Суперкубка, потім обмінявся парою слів із Юссуфом і почав зашнуровувати яскраво-помаранчеві бутси. У грі на півполя Браун відзначився настирливістю, хорошою швидкістю, націленістю на удар. Після завершення заняття думкою про новачка поділився Юрій Сьомін: «Нового в діях нападника для себе не відкрив, оскільки добре вивчив його в іграх за інші клуби. Із сьогоднішнього дня він тренується в загальній групі, а в офіційному матчі з’явиться, коли клуб заявить його для участі чемпіонаті». Не виключено, що Ідейє дебютує вже в неділю, в матчі проти «Металіста».

P.S. У «Динамо» Браун Ідейє буде виступати під №11

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер