Перше тренування «Динамо» після відпустки

Перше тренування «Динамо» після відпустки

Пройшовши вранці медогляд у клініці «Борис», ближче до вечора «біло-сині» зібралися на першому тренуванні. У зв’язку з тим, що тренувальні поля клубної бази в Кончі-Заспі зайняті збірними України та Швеції, свої заняття до відльоту на перший навчально-тренувальний збір до Австрії, запланованого на 14 червня, «Динамо» буде проводити на стадіоні ім. Валерія Лобановського.

У першому тренуванні сезону 2012/13 взяли участь 22 футболіста:

Воротарі: Бойко, Богуш, Кичак, Бущан;

Захисники: Попов, Юссуф, Алмейда, Данило Сильва, Бетао, Лухтанов, Чорноморець, Феліпе Олівейра;

Півзахисники: Нінкович, Рибалка, Буяльський, Макаренко, Петров, Бруно Сильва, Дієго Вієйра;

Нападники: Мехмеді, Кравець, Ескобар, Хльобас, Яремчук, Тищенко.

Відзначаємо присутність Дениса Бойка та Кирила Петрова, які останнім часом виступали на правах оренди у «Кривбасі», а також цілої групи молодих хлопців, які вирушать на перший збір. Окремо від основної групи займалися Юссуф та Богуш, які відновлюються після травм, та Мехмеді, який разом із тренером із фізпідготовки бігав навколо поля.

Загалом, тренування мало відновлювальний характер. Футболісти побігали в легкому темпі, тим самим розім’явши м’язи після відпустки, а іноземці ще й після тривалих перельотів. Потім динамівці пограли у «квадрат». Традиційно «заводієм» виступав Горан Попов, який своїм азартом навіть у банальному міжсобойчику налаштовував партнерів на плідну роботу.

Примітно, що тренування відвідав президент Федерації футболу України Григорій Суркіс. Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін тепло привітав Григорія Михайловича із учорашньою перемогою, зазначивши, що представники «Динамо» були одними з найкращих на полі, й побажав усіляких успіхів «жовто-синім» надалі.

Юрій Вишневський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер