Перше тренування молодіжного складу

Перше тренування молодіжного складу

Позаду відпустка тривалістю в місяць. Відпочили, а деякі й помітно засмаглі, у чудовому настрої підопічні Олександра Хацкевича зібралися на базі в Кончі-Заспі. Зовсім небагато часу зайняли привітання зі святами, що минули, оголошення планів підготовки до другої частини сезону. Дружньо перевдягнувшись, динамівська молодь вийшла на своє перше тренування в новому році.

«У першому занятті брали участь 24 польових гравці та два воротарі. Незабаром до нас приєднаються хлопці з юнацької збірної України – Бущан, Хльобас та Васильєв. Серед футболістів, які на даному етапі тренуються з нами, є кілька новачків, із тих, яких проглядали наприкінці минулого року. Молодіжний склад «Динамо» візьме участь у Меморіалі Олега Макарова (перший матч 14 січня), тут і подивимося їх у справі. У найближчі дні подамо заявку для участі в турнірі.

Після завершення Меморіалу Макарова продовжимо тренуватися в Кончі-Заспі, будемо проводити контрольні матчі. А з 11 до 25 лютого в наших планах збір на Кіпрі, тренування та матчі на натуральних полях хорошої якості », – розповів про найближчі плани Олександр Хацкевич.

Дивіться фотогалерею: тренування молодіжного складу та «Динамо-2»

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер