Перше тренування під акомпанемент зливи

Перше тренування під акомпанемент зливи

Чотири дні перебування в Києві пройшли швидко, і сьогоднішнім ранком тренери і футболісти «Динамо» знову вирушили до Іспанії. Малага, куди приземлився літак із командою на борту, зустріла безхмарною погодою, а сонце в буквальному розумінні додало сил.

Утім, за годину переїзду до Марбельї погодні умови кардинальним чином змінилися, і вже по прибуттю до готелю «Westin La Quinta» динамівців зустрічав дощ, який незабаром перетворився на зливу і не припинявся впродовж усього вечірнього тренування.

Перше заняття розпочалося з привітань. Спочатку головний тренер Юрій Сьомін привітав із минулим днем народження Бадра Ель Каддурі (марокканцю 31 січня виповнилося 27 років), а потім настала черга і сьогоднішнього іменинника. «Давайте привітаємо найкращого українського гравця!» – слова Юрія Павловича, адресовані Олександру Алієву, якому виповнилося 24 роки, були зустрінуті дружніми аплодисментами решти футболістів. Обидва гравці отримали традиційні подарунки – м'ячі з автографами своїх партнерів.

Також Юрій Сьомін представив команді новачка команди Гільєрме, побажавши бразильцю вдачі та успіхів у новій команді. «Бетао, а ти переклади йому мої слова!» – і захисник, під дружній сміх, коротко розповів Гільєрме, чого від нього чекають у «Динамо». Відзначимо, що бразильський нападник на першому тренуванні працював за індивідуальною програмою разом із тренерами з фізпідготовки. Гільєрме прагнув старанно виконувати поставлені перед ним завдання, і цілком можливо, незабаром приєднається до основної групи.

Футболісти, які тренувалися під зливою більше години, сприйняли перше тренування «на ура». Особливо всім сподобалися ігрові вправи. Інколи емоції переповнювали хлопців, і не жаліючи ані себе, ані суперника, динамівці відпрацьовували кожен момент на сто відсотків. Всі розуміють, що попереду багато роботи, тому намагалися відразу ж перемкнутися на відповідний ритм.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер