Перше тренування у 2020

Перше тренування у 2020

Рано вранці половина гравців проходила традиційне медобстеження в клініці «Борис» на Осокорках, а ввечері команда зібралася на своїй тренувальній базі в Кончі-Заспі на перше тренування в новому році.

Звичайно, для футболістів це тренування не стало першим фізичним навантаженням за місяць, адже і під час міжсезоння вони підтримували фізичну форму, тренувалися індивідуально, не об'їдалися за різдвяними і новорічними святковими столами.

Гравці почали збиратися на базі ще задовго до початку тренування. Хлопці були раді бачити один одного після відпустки, усі приступили до роботи в чудовому настрої.

Перед виходом на поле тренерський штаб зібрав усіх у залі на загальні збори й озвучив плани на найближчі дні. Саме тренування носило втягуючий характер. Польові гравці обмежилися пробіжкою, яку провів тренер із фізичної підготовки Віталій Кулиба. Голкіпери до того ж виконали спеціальні воротарські вправи під керівництвом Михайла Михайлова.

Усього в занятті взяли участь 22 гравці - 4 воротарі й 18 польових.

У суботу команда також проведе одне вечірнє тренування, а вранці медогляд у «Борисі» пройде друга група футболістів, що переважно складається з легіонерів.

Нагадаємо, до 14 січня команда тренуватиметься на своїй базі, а 15-го вирушить на перший зимовий збір до Туреччини.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер