Першість України. Перша ліга. 30-й тур. «Динамо-2» – «Севастополь» – 2:3

Першість України. Перша ліга. 30-й тур. «Динамо-2» – «Севастополь» – 2:3

Команди почали з місця в кар'єр, і після десяти хвилин глядачі стали свідками трьох забитих м'ячів. У дебюті динамівці розіграли дві схожі атаки: спочатку подачу Коркішка справа завершував Суарес, але трохи не влучив у ворота, а вже наступна подібна атака завершилася голом. Події розвивалися за схожим сценарієм, тільки тепер у ролі того, хто подавав, виступив Шевчук, а Суарес у дотик переправив м'яч до кута воріт.

Щоб отямитися і зрівняти рахунок, гостям знадобилося лише п'ять хвилин. Кузнецов зіграв на випередження на лінії воротарського майданчика після подачі з лівого флангу і переправив м'яча до сітки, забивши свій дев'ятий м'яч за «Севастополь». Але лише за дві хвилини наша команда знову вийшла вперед зусиллями Коваля, якого залишили без опіки перед воротами, і Володимир впевнено переграв воротаря. Незабаром непоганий момент був у Макаренка, який добре протягнув м'яча до штрафного майданчика, обігрався із Коркішком, але вдарити не зміг. «Севастополь» відповів не менш небезпечно, і лише самовіддана гра Загладька, який у стрибку парирував удар Кузнецова під поперечину, врятувала команду від пропущеного м'яча.

Ближче до середини тайму гра трохи заспокоїлася, команди стали діяти обережніше. За кілька хвилин до свистка на перерву почався дощ, і тут же динамівці пропустили: швидка атака севастопольців завершилася влучним ударом Танчика – 2:2. На жаль, кінцівка тайму була затьмарена неприємним зіткненням Загладька (на фото) із нападником гостей. Очевидно, воно не минуло безслідно, оскільки наш воротар продовжити гру в другому таймі не зміг.

У перерві погода погіршилася, і весь другий тайм команди грали під зливою. На певний час «біло-сині» притиснули гостей до своїх воріт. Найреальнішу можливість вивести свою команду вперед мав Коркішко, який блискуче виконав виконав штрафний, але Литовка у стрибку не без зусиль парирував м'яча. А ось Рудьку довелося капітулювати на 66-й хвилині, коли Кузнецов виграв боротьбу у штрафному майданчику після подачі справа і спрямував м'яча над динамівським воротарем. Незабаром гості ледь не відзначилися ще раз, коли наш голкіпер не втримав у руках мокрого м'яча, і суперник встигнув на добивання. На щастя, гол не було зараховано через офсайд. І ще Танчик дивним чином не поцілив у ворота, опинившись на самоті перед Рудьком.

У результаті, до фінального свистка глядачі забитих м'ячів більше не побачили. «Динамо-2» не вдалося перервати вдалу серію севастопольців, які у весняній частині сезону перемагали в усіх матчах.

Першість України. Перша ліга. 30-й тур

08.05.2012. м. Київ, стадіон «Динамо» ім. В.Лобановського


«Динамо-2» – «Севастополь» – 2:3 (2:2)


«Динамо-2»: Загладько (Рудько, 46), Бутенін (Морозенко, 72), Новак, Макаренко, Суарес, Коваль, Рижук, Коркішко (Хобленко, 74), Люлька, С.Шевчук (Гемега, 77), Козлов.

«Севастополь»: Литовка, Дуляй (Ібраїмі, 77), Бредун (Космачовс, 62), Култишев (Жабокрицький, 63), Монахов, А.Шевчук, Караваєв, Воронін, Танчик (Стеценко, 90+2), Гвініанідзе, Кузнецов.

Голи: Суарес (4), Коваль (11) – Кузнецов (9, 66), Танчик (44)

Попередження: Суарес, С. Шевчук, Морозенко – Воронін, Гвініанідзе.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер