Перше випробування сезону

Перше випробування сезону

Десятиденною роботою на південному узбережжі Криму динамівці заповнили коротке літнє міжсезоння. Не дивлячись на вкрай важкий календар на початку сезону, коли киянам доведеться зіграти два матчі проти “Шахтаря” та кваліфікуватися до групового турніру Ліги чемпіонів, підготовка йшла за зазделегідь спланованим графіком, без певних ознак форсування фізичної та ігрової форми до вищезгаданих поєдинків.

Єдиний зіграний товариський матч проти “Іллічівця” (5:0) не дав багато інформації для роздумів. Маріупольці до цього працювали з м’ячем лише два дні і за всіма компонентами поступилися динамівцям. Кияни провели матч двома складами, тож тренерський склад мав нагоду переглянув у ділі усіх виконавців.

Не допоможуть “Динамо” в Одесі Яценко, Алієв та Милевський. Молоді вихованці клубної школи учора вирушили до Швейцарії, де зіграють у фінальній частині континентальної першості серед дев’ятнадцятирічних. Мікротравми зазнав динамівський новачок Мілош Нінкович. Його шанси вийти на поле стадіону “Чорноморець” мінімальні. У лазареті продовжують перебувати Онищенко, Клебер, Гіоане та Саблич.

-“Матч за Суперкубок наша команда розглядає як один з етапів підготовки до сезону, - стверджує тренер “Динамо” Анатолій Дем’яненко. – Гравці мають показати характер, бойовий настрой, високий клас. Саме ці якості характерні нашій команді, тим паче зараз, на початку тривалого і вкрай важкого сезону”.

За словами Дем’яненко, у четвер футболісти прибули з Ялти до Києва і отримали вихідний. А вже наступного дня динамівці усією командою заїхали на базу в Конча-Заспа, де провели ранкове тренування. У ньому взяли участь 22 футболіста, тож тренерському штабу доведеться обирати 18 для заявки на гру. У п’ятницю ввечері чартерним рейсом делегація “біло-блакитних” вилітає до Південної Пальмири, де розташується у готелі “Чорне море”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер