Перша поразка збірної Михайличенка

Перша поразка збірної Михайличенка

Під керівництвом тренера Олексія Михайличенка національна збірна України нинішнього року провела два контрольні матчі. Спочатку зіграла внічию 1:1 з Кіпром, а потім виграла в Сербії 2:0. Поєдинок із Голландією, яка готується до старту фінальної частини Євро-2008 міг показати реальну силу нашої збірної, дати можливість оцінити істинний потенціал команди напередодні осіннього старту кваліфікації Кубка світу-2010.

Олексій Михайличенко викликав у розпорядження збірної п’ятьох новачків. Частково таке рішення тренера викликано травмами провідних гравців «Динамо», які, резонно, не зможуть допомогти і збірній. Це Олександр Шовковський, Тарас Михалик та Олег Гусєв.

У підсумку «Динамо» делегувало до головної команди країни незвично мало гравців – захисників Андрія Несмачного і Віталія Мандзюка. Обидва футболісти вийшли на матч проти Голландії у стартовому складі і провели всі 90 хвилин.

Команда із «країни тюльпанів» показала прекрасний приклад сучасного атакуючого футболу, провівши більшу частину зустрічі на половині поля українців. У підсумку у ворота Кернозенка влетіли три м’ячі, що залишились без відповіді. Їх авторами стали Куйт, Хунтелар і Бабель. Єдину реальну можливість скоротити рахунок збірна України втратила на останній хвилині зустрічі – нападник Євген Селезньов з дев’яти метрів пробив поруч зі стійкою.

Голландія - Україна - 3:0 (2:0).

Україна:
Кернозенко, Єзерський (Гай, 46), Чигринський, Мандзюк, Несмачний, Тимощук, Ярмаш, Голайдо (Калиниченко, 46), Назаренко (Кравченко, 75), Воронін, Шевченко (Селезньов, 67).

Голи: Куйт (23), Хунтелар (38), Бабель (64).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер