Перша поразка у столичному дербі

Перша поразка у столичному дербі

Поразка у столичному дербі проти «Оболоні» обірвала серію із шести перемог «Динамо» в чемпіонаті України та Лізі Європи.

Обірвалася для «Динамо» серія без поразок у рамках столичних дербі проти «Арсеналу» (ЦСКА) та «Оболоні». Загалом «біло-сині» в чемпіонаті України до вчорашнього матчу провели 40 поєдинків проти земляків, в яких здобули 32 перемоги та 8 разів зіграли внічию (різниця м'ячів - 101:24). 41-ше за рахунком дербі виявилося для нашої команди невдалим.

Уперше в дербі з «Оболонню», а таких матчів загалом набралося дев'ять, «Динамо» залишило поле без забитого м'яча. А другий гол у ворота нашої команди у виконанні Сергія Сибирякова став для «Оболоні» десятим у поєдинках із «біло-синіми». «Оболонь» стала шостим клубом, якому вдалося перемогти «Динамо» з різницею у два м'ячі. Раніше це вдавалося «Шахтарю» (тричі), «Дніпру» (двічі), «Борисфену», «Карпатам» та «Ворсклі».

Поразкою від «пивоварів» завершилася для «Динамо» серія без поразок на домашньому стадіоні ім. Валерія Лобановського, яка налічувала 35 матчів. Останньої поразки в рідних стінах «Динамо» зазнало більше двох років тому, 2 серпня 2008 року, програвши «Металісту» (1:2).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер